2777
2789
عنوان

تهرانگردی

237 بازدید | 10 پست

سلام

میشه یه سری از جاهای تفریحی و دیدنی برای مسافرت خونوادگی عید معرفی کنید؟ بناهای تاریخی قدیمی زیبا، شهربازی، بازار قیمت مناسب و هرجایی که به خودتون خوش گذشته

و بنظرتون بین کاخ گلستان، سعدآباد و نیاوران کدومشون بهتره؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاخ سعد آباد خب مجموعه کاخ و موزه است خوب سرگرمتون می‌کنه به اضافه اینکه نزدیک دربند و تجریش و امامزاده صالحه و کامل یه روز میتونید بگردید ،تله سیژ و سورتمه دربند هم میتونید برید 

بقیه جاهای دیدنی باغ پرندگان ،موزه دار آباد که چند تا موزه داره مثل رویا پارک و علوم طبیعی و موزه اعضای بدن 

پل طبیعت ،پارک ملت که پارسال شبهاش برنامه های خیلییییی متنوع و خوبی داشت 

ایران مال ،بام تهران ، باب همایون برای غذای خیابانی

پارسال پارک ملت برنامه موسیقی محلی داشت نورپردازی ،زیپ لاین ،کالسکه ،فوتبال دستی آدم ها ،یعنی به جای مهره های فوتبال دستی آدم میرفت می‌ایستاد ،صخره نوردی،فضای بزرگ شن بازی برای بچه ها با کامیون و بیلچه و یه عالمه برنامه دیگه داشت ،حتما یه شب سر بزنید،همه چیزاش هم رایگان بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز