2777
2789
عنوان

ترومای بچگی:)

501 بازدید | 16 پست

متوجه شدم هر مشکل روانی ای که الان دارم درمانش میکنم یا عذابم میده بخاطر رفتار اطرافیانم توی بچگیم بوده

به هر واکنشی که توی بچگی باهام داشتن فکر میکنم میبینم چقدر دقیق یادم مونده و بر اساس اون زندگی کردم

لطفا اگه بچه دارید یا کلا توی خانوادتون کودکی هست که با شما سروکار داره طوری رفتار نکنید که توی ذهنش معادله بچینه و آینده اش با یه ذهن مریض مواجه بشه🌸

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بدی بیشتر من دو تا بچه دارم خودمم پر از تروما چی بیشتر بهت آسیب زده

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

منم و همیشه با بچها مهربون تر از همم 🥲

بگردم❤️‍🩹عیبی نداره اگه در حقمون ظلم کردن:)))خودمون درستش میکنیم

منم همینکار کردم از وقتی که متوجه شدم رفتارهای ی بچه ب همین واکنش های کوچیک ما برمیگرده

حالا چخ رفتاری بوده

رفتارای متفاوت و زیادی ولی از طرف پدرو مادرم نبود

بیشترینش که خیلی همیشه بهش فکر میکنم اینه ک بین دختر و پسر فرق میزاشتن و من همیشه حس میکنم من آدم بی فایده ای ام از طرف خانوادهاشون

تاثیر بچگی مون تو کل زندگی غیر قابل انکاره‌ جالبه بدونی علاوه بر روانشناسی نظر اسلام هم همینه 

واقعا هر روز بهش فکر میکنم

دقیقا همینه همه رفتارای آدما براساس طرحواره کودکیشونه به نظرم فقط خود شخص در بهشت و جهنمش نقش نداره همه آدمایی که در تربیتش سهیم بودن نقش دارن من در کودکی مثلا عمم میخواست ازم تعریف کنه میگفت فلانی مظلومه گناهداره و این باعث شد خجالتی باشم و نتونم از حقم دفاع کنم

میشه توضیح بدی بیشتر من دو تا بچه دارم خودمم پر از تروما چی بیشتر بهت آسیب زده

اینکه فرق گذاشتن بین بچه ها(( این بیشترینش بوده))

اینکه همیشه یه ذهنیتی رو برام خوب جلوه دادن و یکی دیگه رو بد

اینکه هرکاری کردم بهم توجهی نشده 

اینکه همیشه منو نادیده میگرفتن 

با وجود اینکه خیلی جاها بودم یجوری رفتار میکردن انگار نیستم:))

دقیقا همینه همه رفتارای آدما براساس طرحواره کودکیشونه به نظرم فقط خود شخص در بهشت و جهنمش نقش نداره ...

وای دقیقا دقیقا

خیلی رفتارامون دست خودمون نیست!!

واقعا هر روز بهش فکر میکنم

تمام خصوصیاتی که ما آدم ها داریم ریشه در کودکی مون و به خصوص هفت سال اول زندگی مون داره 

فکر کن بچه ای داره دستشویی رفتن یاد میگیره معذرت میخوام ولی با انجام عمل دفع فکر میکنه داره چیزی به دنیا ارائه میده 

حالا اگه والدین رو تمیزی خیلی حساس و سختگیر باشن این بچه احتمالا خسیس میشه 

و اگه خیلی سهل گیر و آسون گیر باشن و بزارن بچه راحت کارش رو بکنه و این پروسه براش با آرامش همراه باشه این بچه خصوصیت دست و دل بازی پیدا میکنه 

این فقط یک مثالش بود ببین تا چه حد میتونه کودکی ما تاثیر گذار باشه

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
تمام خصوصیاتی که ما آدم ها داریم ریشه در کودکی مون و به خصوص هفت سال اول زندگی مون داره  فکر ک ...

پس وقتی بچه میاریم باید حتما برا تربیتش وقت  بزاریم و فقط ما نه اطرافیان هم دخیلن هم خونواده شوهر و هم دوستان و هم خونواده زن هم مربی مهد و هم معلم مدرسه

تمام خصوصیاتی که ما آدم ها داریم ریشه در کودکی مون و به خصوص هفت سال اول زندگی مون داره  فکر ک ...

ممنون بابت وقتی که گذاشتی و تایپ کردی

درست میگید

نمیدونستم رفتارم اینقدر روی دیگران تاثیرگذاره چون نمیدونستم رفتار خودمم از تاثیر دیگرانه

پس وقتی بچه میاریم باید حتما برا تربیتش وقت  بزاریم و فقط ما نه اطرافیان هم دخیلن هم خونواده شو ...

دقیفا اطرافیان خیلی مهمه خیلی خیلییی