rrrrrr84 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 48 عنوان پولیپ صفرا 80 بازدید | 3 پست سلام خوبید. دوستان من پولیپ صفرا دارم . و اینکه خواهر و یکی از برادارمم دارن .نمیدونید ک روزه گرفتن برای پولیپ مشکلی داره یا نه؟؟؟روزه بگیرم ضرری نداره؟🥲 1402/12/18 | 14:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12176 زیر ی سانت باشه چیزی نیس عادی ب زندگیتون ادامه بدین و اگ بدون دردهاگ ۱سانت یا بیشتر باشه باید کلا صفرا دربیاد منم دارم ۳mmبود چندماه قبل حالا باید مجدد برم سونو ببینم تغییر کرده یا نه ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
rrrrrr84 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 48 زیر ی سانت باشه چیزی نیس عادی ب زندگیتون ادامه بدین و اگ بدون درده اگ ۱سانت یا بیشتر باشه باید کلا ... منم ۶ ماه بیشتره سونو ندادم دیگ . اصلااا یادممم نیست چقد بود اندازش😕😕 باید دوباره برم پس
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12176 منم ۶ ماه بیشتره سونو ندادم دیگ . اصلااا یادممم نیست چقد بود اندازش😕😕 باید دوباره برم پس اره باید هر ۶ ماه سونو بدی ک ببینی تغییر کرده اگ ب ۱سانت رسید حتما جراحی باید بشهپس اول برو سونو بده و ب دکتر نشون بده ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)