2777
2789
عنوان

آبله مرغان

471 بازدید | 14 پست

پسرم یک هفته است گرفته زخمهاش کامل خشک شده و خیلی هاش ریختن تب هم نداره به نظرتون فردا بره مدرسه؟ دکتر نوشته تو گواهی تا خشک شدن تاولها ...

کلاس اولی هست کلی جا مونده تا الان🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پسرمنم گرفت یک هفته هست شنبه میفرستمش مدرسه ،اگه رو زخماش سیاه شد مشکلی نیست

همه شون خشک شدن تاول فعال نداره شما پماد میزنی براش؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز ناقله نفرست

من همکلاسی دخترم داشت اومده بود مدرسه منم باردار

یعنی چه استرسی کشیدم تا این بچه به دنیا اومد.

به معلمش گفتم به مامان فلانی بگید مدیون منه بابت استرسی که به من وارد کرده

اونم هر چی میگفتیم میگفت عقب میافته بچم

و خدایی که بشدت کافیست......
دکتر گفت تا ۵ روز نره مدرسه من بعد از ۸ روز میفرستمش ماسک هم میزنه ولی گفت اگه روش سیاع شد مشکلی ندا ...

حالا انتقالش هم ب كنار ولي واقعا طفلي بچه هاي ديگه چ گناهي كردن يكي رو اينجوري ببين 

با چند روز مدرسه نرفتن از دنيا عقب نمي مونن

كاربري دست ٢٥٠ نفر

نه زوده  پوستي خوب شده با پوست انتقال نميده اما با تنفس ب  بقيه انتقال ميده با عطسه و سر ...

آخرین نفر هست تو کلاس که میگیره از دوماه پیش سری به سری گرفتن بقیه عطسه و سرفه هم نداره

هنوز ناقله نفرست من همکلاسی دخترم داشت اومده بود مدرسه منم باردار یعنی چه استرسی کشیدم تا این بچه ...

والا اینا تو کلاسشون همه گرفتن در نهایت پسر من هم گرفت

بعد از کرونا انسانهای عجیبی شدیم از بیماری فراری هستیم

شما ممکنه از هرجایی که فکر کنید بگیرید ...

والا بقیه دوستاش سر سه روز اومدن این بیشتر از یک هفته هست که خونه است و معلمش تند تند داره درس میده 

معلم به خاطر کسی صبر نمیکنه

حالا انتقالش هم ب كنار ولي واقعا طفلي بچه هاي ديگه چ گناهي كردن يكي رو اينجوري ببين  با چند رو ...

حرفتارتون خیلی غیر منطقی هست باید همه چی رو به خاطر شما رعایت کنن شما بهتر بود اینقدر حساس هستین کلا نه خودتون نه بچه تون جایی نرید نه این که از بقیه انتظار داشته باشید قطعا دکتر تشخیص داده زمان واگیریش تا کی هست 

مگه چه قیافه ای دارن طفلکی ها  !!!! 

والا اینا تو کلاسشون همه گرفتن در نهایت پسر من هم گرفت بعد از کرونا انسانهای عجیبی شدیم از بیماری ف ...

آره ممکنه از هر جایی بگیره طرف

ولی حداقل وجدانم راحته که از من کوتاهی نبوده

الانم با وجود حضوری بودن مدارس، همچنان کلاس های مجازی برقراره

دختر من هم کلاس اولیه معلمش مرتب تدریس ها رو توی گروه میزاره

شما هم میتونید تو خونه کم کم باهاش کار کنید که فراموشش نشه.

در هر صورت اگه ناراحت شدی از حرفم معذرت میخوام.

ولی رنج و استرسی که من کشیدم قابل وصف نیست. خواستم فقط بگم یک درصد شما مسبب این استرس برای کسی نباشی.😘

آره ممکنه از هر جایی بگیره طرف ولی حداقل وجدانم راحته که از من کوتاهی نبوده الانم با وجود حضوری بو ...

باور کنید بچه ها فقط سه روز میموندن خونه پسر من هشت روزه فقط چهار پنج تا دونه سیاه تو قسمت پشتش مونده اونم دکتر کودکان گفت خشک شد بفرست از روز پنجم خشک شدن چون من هم لوسیون بدن زدم براش هم پماد ضد ویروس هم دارو خورد هم آنتی بیوتیک 

بعد کل بچه ها گرفتن معلمشون گفت آخرین نفر هست که گرفته

معلمشون هم فقط فعالیت هایی رو که باید داشته باشن میذاره تو همین یک هفته سه تا نشانه درس داده فردا هم میخواد نشانه جدید درس بده واقعا جا میمونه کلی کلیپ دیده باهاش کار کردم اما سرکلاس و معلم یک چیز دیگه است

باور کنید من حتی دوران کرونا هم کلی رعایت میکردم میدونم شما چی میگید ولی واقعا خوب شده چون تقریبا نوع سبکش رو گرفت یک ذره تب داشت شاید ده تا تاول کلا داشت بقیه به اون مرحله نرسیدن سریع بردم دکتر دارو داد و خود دکتر نوشته تو گواهی پزشک که خشک شد بره حتی چهارشنبه هم میتونست بره گفتم بمونه شنبه بره 

خیلی مراقب خودتون باشید ❤️ 

باور کنید بچه ها فقط سه روز میموندن خونه پسر من هشت روزه فقط چهار پنج تا دونه سیاه تو قسمت پشتش موند ...

خوب به حرف دکترش گوش کن

لزومی نداره بپرسی