2821
2789
عنوان

خاستگاری

111 بازدید | 12 پست

دیروز رفتم خرید با مامانم زنه باکلاسی اومده بود خرید خودشم اول من هی لباس میپوشیدم نظر میداد میگف بیا اینجا ببینم بعد به مامانم گف چند سالشه اینا شوهرشرش نمیدی . بنظر شماهم پسرایی ک اینطوری براشون دختر پیدا میکنن مشکل دارن؟  حس میکنم تو این دوره زمونه پسری ک نتونه خودش برا خودش زن پیدا کنه عیب داری چیزیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه ازت خواستگاری کرد ؟یا فقط به مامانت گفت شوهرش نمیدی ؟

به مامانم داش میگفت شوهرش نمیدی خیل خوشگله فلانه میخاست شماره مامانمو بگیره نصفشو نگفتم نپرن بهم مامانمم وایساده مسخره بازی ک این 19 سالشه بچس فلانه

وقتی تو مغازه ازت تعریف میکنن و میذاری شون تو لیست خواستگارات و موقع تعریف کردن میگی فلان قدر خواستگار داشتم.   

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به مامانم داش میگفت شوهرش نمیدی خیل خوشگله فلانه میخاست شماره مامانمو بگیره نصفشو نگفتم نپرن بهم مام ...

اینا رو جدی نگیر. 

اسم اینارو خواستگارنذار. 

نهایت یه شماره میگیرن و تموم میشه میره. 

خواستگار اونه پسر محترم بیاد قشنگ بشینید حرف بزنید یا میشه یا نمیشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وقتی تو مغازه ازت تعریف میکنن و میذاری شون تو لیست خواستگارات و موقع تعریف کردن میگی فلان قدر خواستگ ...

دقیقا برا همینه اینجا چیزیو نمیگم چون هرکی یه حرف مفت جدید از توش درمیاره از مسئله اصلی غافل میشه  صحیح صحیح

دقیقا برا همینه اینجا چیزیو نمیگم چون هرکی یه حرف مفت جدید از توش درمیاره از مسئله اصلی غافل میشه &n ...

حرف مفت؟ 

ادبیات قشنگی داری. 

خوش باشی. 

😊

به مامانم داش میگفت شوهرش نمیدی خیل خوشگله فلانه میخاست شماره مامانمو بگیره نصفشو نگفتم نپرن بهم مام ...

حالا بنده خدا خواستگاری رسمی که ازت نکرده 😁😁😁فورا بهشون برچسب زدی 

یه چیزی گفته نه پسری دیدی نه شماره ای رد و بدل شده نه هیچی 

اینا رو جدی نگیر.  اسم اینارو خواستگارنذار.  نهایت یه شماره میگیرن و تموم میشه میره.&nbs ...

من مورد اینطوری زیاد داشتم همشم این شکلی بوده مثلا محرم پارسال هم اینطوری رفته بود پسره به پسر خالم مشخصاتمو داده بود بیان جلو . یا مثلا تو عروسی دختر خالم به خالم اینا گفته بودن .. نمیدونم والا چی بگم اخه من شهرستانم همومونم همو میشناسیم