2777
2789
عنوان

میگرن

7805 بازدید | 26 پست
سلام من میگرن دارم تا پارسال کافی بود گریه کنم یا برم تو آفتاب به قدری سردرد میگرفتم که دلم میخواست بمیرم اما امسال سردردام بدتر شده و هر روز سردرد دارم دیکه ژلوفن و کدیین و پروفن و شیاف دیکلوفناک خوبم نمیکن قط هر روز صب یه ارگوتامین سی میخورم یدونه هم ظهر کمی از سرردردم کم میشه میشه بکید چیکار کنم از این میگرن لعنتی خلاص بشم
یا امیرالمومنین علی علیه السلام
خوردن تخم شربتی.قرص امگا 3.بیخیال بودن.ماساژگردن با روغن زیتون.خوندن سوره حمد.خوردن دم جوش رزماری.دمجوش اسطوخودوس.خواب به اندازه کافی 7تا8ساعت در شب.
براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به من یه قرص داده بود اسمش میگر استاپ بود اونم بد نبود درکل باید مراعات کنی گلم ببین چجوری شدنی بدتر میشه شمام مراعات کن من آفتاب دم غروب خیلی اذیتم میکنه اصلا دم غروب بیرون نمیرم راستی روزی هفت تا بادوم بخور
من قبلا زیر اب داغ میرفتم بهتر میشدم ولی الان اونم فایده نداره راستی من یه مدت یه جراحی کردم که بعدش به خاطر داروهام دو سه ماه پریود نشدم و تو این مدت سردرد نشدم ممکنع از کم خونی باشه میخوام برم ازمایش بدم ببینم شاید کم خونی دارم الانم
سلام عزیزم.....قبل از درمان باید منشا میگرنت رو پیدا کنی اکثر میگرنها به خاطر عصبی بودن واسترس هست اختلال خواب تغذیه....ببین بعد خوردن چه غذایی میگرنت شدید میشه...(پنیر،کاکائو،سوسیس وکالباس،ادویه های تند مثل دارچین وفلفل) سرت رو خنک نکه دار...کیسه یخ خیلی کمک میکنه موقع حمله میگرن برو جای تاریک وساکت استراحت کن داروهاتو به موقع وتو یه دوره منظم مصرف کن موقع عادت ماهیانه شدید تر میشه آب میوه طبیعی و ویتامین مصرف کن
مریم مامان حتا میگرن استاب فقط درد و آروم میکن من میخوام ببینم اصلا راهی هست از دست این میگرن راحت بشم دکترا هم همش قرصای مسکن و خواب آور میدن
ماهگل گلی ممنون عزیزم اما من اصلا منشا خاصی پیدا نمیکنم واسه میگرنم میگم فقط اگ برم تو آفتاب وکم بخوابمو و گریه کنم با اینکه اینارو رعایت میکنم اما بازم هر روز سردرد دارم واسم دعا کنید یه پسر دو یال و نیم دارم گناه داره من همش سردرد دارم کم میتونم بهش برسم
نه راهی وجود نداره من رفتم پیش یه دکتر که تو کانادا تحصیل کرده بود گفت درمانی نداره گفتم پس اون داروی میگیری هیل که گفتن تی وی چی بود گفت همش الکیه میخوان بگن مثلا تواناییمون بالاس درحالی که همچین دارویی نیس اون زمان برا ازمایش بوده تجاری سازی نشده
براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟