2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش روزانه حتی شدا ۱۰ دقیقه،حذف شکر و هر چیزی که توش شکر هست،کم کردن مصرف سرخ کردنی و روغن،استفاوه از روغن زیتون به جای روغنای دیگ،استفاده از نون سبوس دار،نداشتن استرس،نخوردن مواد غذایی که افزودنی دارن،نخوردن چیپس و پفک

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

ورزش روزانه حتی شدا ۱۰ دقیقه،حذف شکر و هر چیزی که توش شکر هست،کم کردن مصرف سرخ کردنی و روغن،استفاوه ...

زیاد گشنه نموندن و میان وعده داشتن..میان وعده اتم سالم باشه مثل مغزیجات و میوه ها

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

اینارو رعایت کن برا هر کس متفاوته زمان درمانش ولی قطعا تاثیر داره صبر داشته باش تا تاثیرشو ببینی..شاید نیاز باشه درمان دارویی هم در کنارش داشته باشی

از دارو استفاده کردین چ گیاهی و چ شیمیایی؟ 

من یکسال سبک زندگیمو سالم کردم با این کارا که گفتم وزنم ۱۲ کیلو کم شد پریودم و علائمم خیلی بهتر شد ولی گفتم دکترم برم که پریودم منظم باشه برای بچه دار شدن..که دو سه ماه دارو مصرف کردم حامله شدم

ورزش  خاصی مناسبه برای اینکار؟

Trxخوبه..برنامه ی کاهش وزن در ۳۰ روز هم خوبه دانلود کنی برای ورزش تو خونه

مرسی عزیزم از این ک وقت گذاشتی و جواب دادی

قوربونت برم انشالله خوب میشی..چون برا خودم بعد چندین سال تاثیر داشت به هر کس که تنبلی تخمدان داره میگم