nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 عنوان تشخیص جنسیت 474 بازدید | 36 پست کیا بلدن از روی عکس سونوی ان تی جنسیت جنین رو تشخیص بدن ؟ یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو 1402/12/18 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
عسسسسسسس عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3038 فک کنم دختره امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 @جنگل_پاییزی سلام گلی شما میتونید حدس بزنید یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
عسسسسسسس عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3038 بهت هیچی نگفت راجب جنسیت امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 فک کنم دختره تشکر از روی چی میگی؟ یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 بهت هیچی نگفت راجب جنسیت گفت احتمال پسر یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
عسسسسسسس عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3038 تشکر از روی چی میگی؟ از کله جنین که گرده و حالت بیضی نداره امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 از کله جنین که گرده و حالت بیضی نداره اهان یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
عسسسسسسس عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3038 گفت احتمال پسر پشت کله اش ام گرد نیست منم حدس زدم پسر باشه تردید داشتم اما چون بالای کله اش گرد بود و گفتم شاید پشت کله اش کامل معلوم نیست گفتم دختره ۱۸ هفته بهت میگه جنسیت امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 @کافه_پولونیا یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
عسسسسسسس عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3038 کله اش و طرز خوابیدنش واقعا شبی جنین پسره دختره اما جمع تر میخوابن و گردالو ترن امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 پشت کله اش ام گرد نیست منم حدس زدم پسر باشه تردید داشتم اما چون بالای کله اش گرد بود و گفتم شاید پشت ... ان شاءالله اول سالم و صالح باشه خداروشکر دختر دارم دیگه دوست دارم ای پسر باشه یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 کله اش و طرز خوابیدنش واقعا شبی جنین پسره دختره اما جمع تر میخوابن و گردالو ترن توکل به خدا دارم ان شاءالله پسر باشه خیلی تشکر عزیزم جواب دادی ان شاءالله خودت و نی نی خوشگلت سلامت باشید یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو