2789
عنوان

جنون گرفتم

77 بازدید | 1 پست

دوستان من مشکل خیلی بدی دارم جای غریبه بخوام برای شام و ناهار برم اصلا نمیتونم غذا بخورم بعنی میمیرم مثلا ترس دارم چون بدغذا هستم ولی این ب کنار استرس شدید و حالت تعوع در حد مرگ میگیرم،هنوز بعد چهار سال هم ک ازدواج کردم خونه خانواده همسرم جون میدم تا یچی بخورم خیلی بده چی کنم خونه دوستامون ک دعوت کنن میپیجونم چون میدونم حالم انقدر بد میشه انگار از حال برم

بخاطر فکر کردن ب این موضوع کلا استرس همراهمه بیس چهار ساعته خیلی بده

خیلی مشکلم حاد شده خیلب لاغرم تو خونه هم استرس شدید این موضوع و دارم ی ثانیه از ذهنم بیرون نمیره بدنم میلرزه غذا نمیتونم از استرس و تهوع بخورم برام غذا خوردن عین ی کابوس شده اخه من چجوری بعدا مبخوام مادر شم خدایا کمکم کن فقط گریه میکنم میگم خدایا نجاتم بده نمیتونم اشکامو کنترل کنم سفره و غذا رو میبینم حالم بد میشه الان چند روزه تو خونه خودمم اینجوری شدم، دستام بدنم میلرزه،پلکم میپره همشم‌گریه میکنم،رفتم روانپزشک بهم دارو داد ی هفته تو خونه ی کم اروم بودم الان بدتر شدم یعنی فقط میگم من چجوری میخوام برم مهمونی خونشون عید و اینا دارم جون میدم هیچی نمیتونم بخورم ی لحظه از فکرم نمیره بیرون از همه چی بدم میاد ضعیف بودم ضعیف تر شدم بخدا حتی ی خودکشی فکر میکنم ازصب از خواب پریدم فقط عق میزنم و میلرزم دارم میمیرم خدایا کمکم کن، داروهامم مرتب مصرف میکنم