lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1864 عنوان کما با زدن رگ؟ 194 بازدید | 13 پست دوستان ممکنه کسی بخاطر زدن شاهرگ گردنش بره تو کما؟ به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 1402/12/18 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا_حاج_خانم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 2833 نه هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
پیتزامکزیکی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 12101 می میره نمیره کما خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1864 نه چرا؟ مگه باعث نمیشه خون به مغز نرسه؟ به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1864 می میره نمیره کما وای خدانکنهاخه زود رسیدن بهش.. هیچ راهی نیست زنده بمونه؟ به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1864 ن چون باید اول اسنپ بگیره 😂😂😂 ها؟ به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
a10abanoo عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 1021 بله که میشه دیدم خودم متاسفانه ولی از کما خارج شد بعد از ۴روز
ثریا_حاج_خانم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 2833 چرا؟ مگه باعث نمیشه خون به مغز نرسه؟ قلب با چند تا رگ دیگه به مغز خون رسانی میکنه چه ربطی به شاهرگ دست داره؟ هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1864 قلب با چند تا رگ دیگه به مغز خون رسانی میکنه چه ربطی به شاهرگ دست داره؟ گفتم گردن به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
ثریا_حاج_خانم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 2833 وای خدانکنه اخه زود رسیدن بهش.. هیچ راهی نیست زنده بمونه؟ اهااا اره اونجوری ممکنه هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
7694mahdimoradi عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 28 بستگی داره چقدر ازش خون بره و بدنش چه واکنشی نشون بده /ف در اثر دز داروها آسیب نبینه یا اکسیژن به موقعه برسونن به مغزش و شرایط جسمی بیماره هم مهمهبیمارتون الان در چه حاله ؟!