2777
2789
عنوان

حسادت

122 بازدید | 6 پست

وقتی یک نفر یا یک عده نو خانواده یا فامیل یا محیط کار نسبت به شما احساس حسادت و رقابت دارند این رو از کجا تشخیص می دهید اونها چه رفتارهایی دارند و در مقابل شما طبق تجربه به نتیجه رسیده آید که در مقابل این افراد چه موضع و رفتاری داشته باشید ؟

نمونه ش دختر دایی من 

چون مثلا من محردم همه ش میترسه من ازدواح کنم از ازدواج خودش بهتر

مثلا من شاغلم داخل اسفند یه روز روز شغل من بود ، استوری گذاشتم نگاه کرد تبریک نگفت چون خودش بیکاره 

مثلا اگ کسی غیبت ما رو بکنه ،سریع میاد ب من میگه تا من ناراحت بشم 

و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم حسود هم خودشو آزار میده هم طرف مقابلشو حالا به هر نحوی. تنها راهش فاصله است متاسفانه خییییلی زیاد شده من که فرار میکنم ازشون فقط اونایی که ۶ماه منو میشناسن یا تو باشگاه باهاشون آشنا شدم بخاطر ۴تا لباس من اینجوری رفتار میکنن در عجبم خدا بهشون آرامش بده دل بزرگ بده به آدم حسود 

اگه بتونیم عکس العمل هامون رو مدیریت کنیم اینجور وقتها خیلی خوبه

و همینطور اینکه نگذاریم تیر افراد حسود بهمون بخوره

اونها معمولا دوست دارند آدم رو به هم بریزند تا شاد نباشه یا چیز مورد حسادتشان رو نداشته باشه

یا بیشتر روی نقطه ضعفهایی که البته از نظر اونها کمبود میاد و ماها داریم مثلا مانور میدن و مدام همون مسایل رو جلو چشمامون میارن

دقت کرده اید؟

اما مهم مدیریت عکس العمل هست از شنیدن و دیدن نظرهاتون لذت میبرم 

ن

یک خانمی بود مثلا به عنوان نمونه هر وقت باهاش درد و دل می کردم و می گفتم مثلا فلان کس برام مزاحمت ایجاد می‌کنه یا سر راهم نیاد فلان حرکات رو می ریزه چون برای خودش این کارها رو اون فلان کس انجام نمی داد و جلو این خانم سنگین می گرفت خودش را این خانم بر می گشت و به من می گفت تو فکر و توهم میزنی 

از این موارد داشتید مثلا؟ ،😆

و حتی پشت سرم هم به بقیه گفته بود من اگر هر حرفی بزنم در این موارد دروغ می گم 

مثال زدم وگرنه بحث خیلی وسیع تر از این حرفها است