2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم در بارداری

2125 بازدید | 15 پست

حالم خوب نیست دیشب درست نخوابیدم تا صبح کابوس دیدم با شوهرم دعوام شده باردارم خیلی دیشب ازش دلم شکست گشنه خوابیدم یه کلمه نگفت بیا شام بخور به خاطر بچه اش حداقل بعدشم جاشو جدا کرد من افسردگی بارداری هم دارم هیچکس درکم نمیکنه زنگ زده عین بچه ها به بابام گفته دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کاره اشتباهی کردی غذا نخوردی

من نمیدونم چرا بیشتر زن ها اینجورین

ولی مردا هارو ببینین...عین خیالشون نیست

شما هم باید میرفتی غذاتو میخوردی در کماله پررویی

نفهمه کم اوردی

یادبگیرقهرکردی غذابیشتربخوری

اینطوری دیگه کسی توروناراحت نمیکنه

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
خیلی کاره اشتباهی کردی غذا نخوردی من نمیدونم چرا بیشتر زن ها اینجورین ولی مردا هارو ببینین...عین خ ...

من بیشترمیخورم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

همسرم مواقبن

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
یادبگیرقهرکردی غذابیشتربخوری اینطوری دیگه کسی توروناراحت نمیکنه

من نمیتونم اون غذا با حرص میشه زهر واسه بچه ام 

حالم بده نمیدونم چیکار کنم از اون مردایی هم هست که دوست داره همه منو محکوم کنن دلم خیلی ازش شکسته خیلیااااا

الان پاشو دوتا لقمه بخور عزیزم نرررر جماعت اگر زن براش مهم بود که نمک رو زخمش نمیپاشید اینو بدون تنها کسی که به درت بخوره خودتی من خیلی طول کشید تا فهمیدم قهر با سفره قهر با ارامش قهرربا رفاه فقط ضرر به خودم میزنه همین منی که چهار روز دیکع پیر مبشه پا درد سردرد کمر درد و......مبشه . هیشکی به دردم نخواهد خورد جوری زندگی کن انگار ارباب خودتی برده خودت 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
من خیلی حساس و زودرنج شدم توقع محبت دارم ولی اون نداره از نظر خودش داره از نظرمن نه دیشبم سر همین من ...

عزیز دلم مردها هم اذیت میشن اونا مثل قبل نمی تونن لذت ببرن واین خیلی رو اخلاقشون تاثیر داره هر چند من حق رو به شما میدم چون درکت میکنم اما مردا از نگاه خودشون میبینن ودرکی از شرایط بارداری ندارن