mrymdnr مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 29 عنوان دستشویی نوزاد 89 بازدید | 13 پست خانما دخترم دوماهشه اخرین بار3شنبه صب پی پی کرده دیروزم برده بودم دکتر گف عب نداره نگرانشم چی بدم که زودتر پی پی کنه 1402/12/18 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10693 ماساژ بده شکمشو بارون زیتونببرش حمام تو آب گرم ماساژ بده میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
mrymdnr مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 29 شیر شیر شیر ی ساعت ی ساعت و نیم یبار شیر میدم بهش ولی هنوز هیچی به هیچی زودزودم مای بیبیشو عوض مسکنم که راحت باشه گرمش نشه ولی اصلا
mrymdnr مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 29 ماساژ بده شکمشو بارون زیتون ببرش حمام تو آب گرم ماساژ بده ماساژ میدم هم شکمش هم پاهاشو صدا میده ولی در پی پی نه
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10693 ماساژ میدم هم شکمش هم پاهاشو صدا میده ولی در پی پی نه اگر شیر خودتو میخوره آب هویج زیاد بخور میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
mrymdnr مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 29 شیر شیر شیر از نوع مادر بالاخره مجبور میشه دفع کنه شیر خشک ندادم تا حالا فقط شیر خودمو میدم میگم ینی امکان داره یچیزی خورده باشم که باعث یبوستش شده باشه؟
mmm95 عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2661 ی ساعت ی ساعت و نیم یبار شیر میدم بهش ولی هنوز هیچی به هیچی زودزودم مای بیبیشو عوض مسکنم که راحت باش ... دچار وسواس نشو دلیلی نداره بیخود هی پوشک عوض کنی ربطی ب دفع ندارهچند روزشه؟ یک کمی ترنجبین هم خوبه ولی زیاد ندی بهش . مُلَیِن
mrymdnr مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 29 دچار وسواس نشو دلیلی نداره بیخود هی پوشک عوض کنی ربطی ب دفع نداره چند روزشه؟ یک کمی تر ... شنبه دوماهش تموم میشه پوشکش چون زود عرق سوز میشه برا اون زودزود عوض میکنم دشت خودم نیس به همه چیزش گیر میدم 🥴🤦🏻♀️
mmm95 عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2661 شیر خشک ندادم تا حالا فقط شیر خودمو میدم میگم ینی امکان داره یچیزی خورده باشم که باعث یبوستش شده باش ... نه ربطی نداره ب خوراک شماممکنه خوراک مادر روی نفخ بچه اثر بذاره ک اونم خیلی پزشکها بهش معتقد نیستن . وسواسی نشو مامان از الان زندگی رو به خودت سخت نکن.
mmm95 عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2661 شنبه دوماهش تموم میشه پوشکش چون زود عرق سوز میشه برا اون زودزود عوض میکنم دشت خودم نیس به همه چیزش گ ... یک ق چایخوری ترنجبین رو با آب جوش حل کن چندبار صافش کن و بگذار ته نشین بشه تا حسابی تمیز و شفاف بشه مثلا ۲۰ سیسی بهش با شیشه بده بخوره
mrymdnr مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 29 یک ق چایخوری ترنجبین رو با آب جوش حل کن چندبار صافش کن و بگذار ته نشین بشه تا حس ... باشه مرسی امتحان میکنم صبح الان ترنجبین ندارم
mrymdnr مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 29 اگر شیر خودتو میخوره آب هویج زیاد بخور باشه مرسی
abcde0 عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1265 از دوماه ب بعد طبیعیه اگه چند روز تاخیر کنن چون گوشت میگیرن ولی با روغن زیتون دورنافشو جهت خلاف عقربه های ساعت چرب و مالش بدهپشتشم مالش بده باروغناگه یبوست باشه دفع میکنه