2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه بقیه هم واسه همون خواستن، ولی شوهرا زیاد همکاری نمیکنن 

گرمی بدین بخورن خوب همکاری میکنن انقد گ خسته شید😂😂😂😂 کارای خونه منظورمه 🤪😂😂😂😂

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
فکرشو کردین اگه توی ۳۰ تازه قصد ازدواج داشته باشین و تازه یکی پیدابشه و اگه حتی بااولین خواستگارتون ...

قطعا حیف نیس،کیفیت زندگی خیلی مهم تر از تنها شووور کردنه جناب

این اعداد و ارقام و حساب کتاب برا همه قانع کننده نیس

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه نمونه خوبش اینه که باهم حموم برن     و......

فقط حموم 🤧😐😐😐😂😂😂 

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
یه نمونه خوبش اینه که باهم حموم برن     و......

چ نگاه غیرواقع بینانه و رمان گونه ای 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یکم منطقی فک کنید ازدواج چیزیه که ممکنه تو هر سنی اتفاق بیوفته و برنامه ریزی شده نیست که بگید مثلا ...

کاملا درسته

ولی خب باید شماهم بخواین ک این اتفاق خوشایند بیفته دیگه

تازشم درسته سن یه عدده

ولی اینکه همین عدد باعث پیرشدن یه آدم میشه هم یه واقعیته

حق والا منم جواب خوبی دادم بش😂😂

اره،این همه در قید سن بودن و تن ب ازدواج دادن از ترس سن و...ینی از دس دادن لذت واقعی زندگی

چ نگاه غیرواقع بینانه و رمان گونه ای 

هنوز نرفتن تو زندگی مشترک ک این فکرا از سرشون بیفته ببین زندکی اینا نیس فقط انقد بالا و پایین داره 😂

کاملا درسته ولی خب باید شماهم بخواین ک این اتفاق خوشایند بیفته دیگه تازشم درسته سن یه عدده ولی ای ...

ببین مثلا من الان میخواگ مثلااااااا

اما کو؟؟؟؟😂😂😂😅😅😅🤣🤣🤣

بیخیالش 

واقعا ب موقع خودش پیش میاد

شنیدی میگن رها کن تا بدست بیاری؟؟

هر چی بیشتر ی چیزیو بچسبی بیشتر دور میشه ازت!

قطعا حیف نیس،کیفیت زندگی خیلی مهم تر از تنها شووور کردنه جناب این اعداد و ارقام و حساب کتاب برا همه ...

بله موافقم

ولی همین کیفیت زندگی میتونه در کنار شریک زندگیتون اتفاق بیفته

البته ک انتخاب شریک زندگی هم خیلی مهمه

فایده نداره تا بچه ها بخوابن، آقا خر و پفش بلند شده 😂

ای بابا بچه رو بخوابون زودتر دگ😂

یکم منطقی فک کنید ازدواج چیزیه که ممکنه تو هر سنی اتفاق بیوفته و برنامه ریزی شده نیست که بگید مثلا ...

ولی من طبق نقشه ام پیش رفتم و گفتم زیر ۳۱-۳۲ خواستگار راه نمیدم خونه .

همه رو بیرون رد میکردم 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚