2777
2789
ازدواج سن پایین احمقانه ترین کاره بنظرم چ زن چ مرد باید قشنگ از مجردی استفاده کنن حالا گردش سفر رفیق ...

ببشیدا

من دیر پیامتونو دیدم

میشه یه چی بپرسم؟

اینکه چی میشه اونجا ک فرمودین قشنگ از مجردی...

خب چی میشه همین قشنگ حال کردنو سفررفتنو دوتایی با اونیکه دوسش دارین و میخواین ک بعدا بشه شوهرتون 

خب الان باهاش برین گردش وسفر و...

نمیشه ب نظرتون عایا؟🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببشیدا من دیر پیامتونو دیدم میشه یه چی بپرسم؟ اینکه چی میشه اونجا ک فرمودین قشنگ از مجردی... خب ...

خب به نظر من نمیشه و اصلا مزه نمیده . مثلا وقتی مجردی راحت با رفیق هات میری گردش و فلان آدم خودتی. ازداوج میکنی شوهرت بهت امر و نهی میکنه میخای با رفیق هات بری بیرون نمیذاره . بذاره هزارتا شرط میذاره... شوعر منک اینجوری. نمیدونم دقیق چطوری برات توضیح بدم وقتی متاهل بشی دیگ آدم خودت نیستی 

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
خب به نظر من نمیشه و اصلا مزه نمیده . مثلا وقتی مجردی راحت با رفیق هات میری گردش و فلان آدم خودتی. ا ...

کاملا باهات موافقم خانم دکتر

بخدا همه پسرا اونجوری نیستنا

همه شوعرااهم بدنیستن ک گیربدن و...

حالا درسته یکم شوهرت گیرمیده و شایدم عصبانی باشه

ک اونم انشاالله بهش محبت کنی رفتارش باهات بهترمیشه

ولی خواستم بگم ک شماهرچقد هم توی مجردی بگردی و مجردی کنی،اگه قرارباشه وقتی ازدواج کردی زندگیت توی قفس باشه و جنگ ودعوا

خب این چه حالی میده واقعن؟؟؟🤔

من منظورم اینه ک شما اگه حتی نتونستی درست مجردی کنی ولی اگه درست زندگی کنی ودرست انتخاب کنی میتونی زمانی ک ب عشقت رسیدی و ازدواج کردی اون موقع طعم یه زندگی و تفریح وگردش دونفره واقعنی رو حس کنی

ک خیلی خیلی بهتر از زمان مجردیهههههه

کاملا باهات موافقم خانم دکتر بخدا همه پسرا اونجوری نیستنا همه شوعرااهم بدنیستن ک گیربدن و... حالا ...

اره خب حرفت درسته ازدواج با عشق ک دیگ جای بحث نداره💔 آره خب شوهر من اینجوری خیلی از مردا اینجور نیستن مثلاخواهر شوهرم از ۲۰ اسفند رف بندر خونه ابجیش خودش تنها ک عید شوهرش هم بره حالا شوهرش گفته سر کارم نمیتونم خودتون بعد ۱۳ بیاین منم گفتن بیا شوهرم نمیذاره میگه باخم میریم باهم میایم چی بگم والا هرکسی یه جوری

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
کاملا باهات موافقم خانم دکتر بخدا همه پسرا اونجوری نیستنا همه شوعرااهم بدنیستن ک گیربدن و... حالا ...

حرفات درسته ها ولی من با دید و منطق خودم میگم و تو نمیتونی درک کنی. منی ک ۱۶ سالگی به اجبار تن ب ازدواج سنتی دادم . هزار تا بالا و پایین و فراز و نشیب ... دید من اینه ک ازدواج تو سن کم احمقانه س ویتی سن گم هیچی خوشی نکردی چرا ازدواج کنی گ شوهرت بشه آدم بالاسر ت و نزاره تفریح کنی نزاره گردش بری نزاره عشق و حال و جوونی کنی... حداقل آدم تو مجردیش استفاده کنه  

اره خب حرفت درسته ازدواج با عشق ک دیگ جای بحث نداره💔 آره خب شوهر من اینجوری خیلی از مردا اینجور نیس ...

میشه اگه ناراحت نمیشین اینجا ادامه ندیم

آخه یه بارم این اتفاق افتاده خو(تعلیق)

اگه میشه اختصاصی بحرفیم لفطا  👨‍⚕️