2777
2789
عنوان

بیمه دندان

206 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

لطفا کسانی که اطلاع دارن جواب بدن

یه نوع بیمه هست  مخصوص دندان

که میگه مثلا سالی ۳ میلیون  واریز میکنی

بعد میری دندون پزشکی هر چی که شد

نصفش رو  همون بیمه پرداخت میکنه!کسی انجام داده؟ارزش داره؟

کاربر آقا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیمه تکمیلی هست من خودم تکمیلی سامان رو دارم سالی سه تومن هست تا سقف سه تومنه دوماه پیش ازش استفاده ...

یعنی سالی سه تومن میدید و سه تومن هزینه ی دندون پزشکی رو قبول میکنه ؟  راستش من درست حالی نشدم 

یعنی سالی سه تومن میدید و سه تومن هزینه ی دندون پزشکی رو قبول میکنه ؟  راستش من درست حالی نشدم& ...

نه اینجوری نیست 

من سالانه 9میلیون پرداخت میکنم که سقف دندان پزشکی تا سه تومن رایگان میشه با تکمیلی 

ازمایش،سونو ،زایمان و خیلی چیزای دیگه هم سقف دارن که تا اون مبلغ رایگان میشه بیشتر از اون اگه بشه باید خودم پرداخت کنم 

ممنون تازه فهمیدم  منظورتون رو     متاسفانه بیمه ما هزینه دندون رو تقبل نمیکنه

من خودم انفرادی انجام دادم چون عقد کردم کلا بیمه هایی که داشتم قطع شد بیمه تکمیلی خیلی برام مهم بود میتونی انفرادی انجام بدی 

من خودم انفرادی انجام دادم چون عقد کردم کلا بیمه هایی که داشتم قطع شد بیمه تکمیلی خیلی برام مهم بود ...

اخه همین الانشم تقریبا هزینه زیادی برای بیمه کسر میشه ولی به دلایلی با این بیمه قرارداد بستن که خدمات زیادی ارائه نمیده 

میشه هم زمان دوتا بیمه تکمیلی داشت؟