2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهم میخوره مثلا ابدوغ خیار میخورم .الانم چندتا قاشق لوبیا پلو خوردم.از خورش متنفرم اسمشون میاد ...

خیلی بده اینجوری..امیدوارم‌حداقل بتونی غذا بخوری.من تا ۱۸ هفته با سرم زنده بودم‌.بعدشم به ندرت چیزی میخوردم.الان یکم‌بهترم..بچت چیه

شیرینی که اصلا شیطونه میگه برو شیشه آبلیمو سر بکش.خدا خودش کمکم کنه تو شهر غریبم.

عزیزم چقدر برات ناراحت شدم.خیلی سخته واقعا..منم تا ۴ ماه اول اصلا حال درست حسابی نداشتم..درکت میکنم.من سه هفته حتی آبم نخوردم

عزیزم چقدر برات ناراحت شدم.خیلی سخته واقعا..منم تا ۴ ماه اول اصلا حال درست حسابی نداشتم..درکت میکنم. ...

دقیقا من الان دارو ویتامین دکتر داره نمیتونم بخورم . انشالله همیشه سالم و سلامت باشید

دقیقا من الان دارو ویتامین دکتر داره نمیتونم بخورم . انشالله همیشه سالم و سلامت باشید

مرررسی عزیزم.همچنین شما‌..من داروهامو از ماه چهارم به بعد تونستم بخورم..سخت نگیر.فعلا سعی کن غذابخوری

سلام دوستان خوبم

یه کاناله که رژ لب های گیاهی و خط لب و بالم و برق و ماسک و اسکراب لب گیاهی و ارگانیک رو آموزش میده   

با مواد طبیعی و گیاهی که توضیح میده شما میتونید هم برای خودتون درست کنید و حتی بفروشید  

بخصوص برای خانم های حامله که نباید از مواد سربی و شیمیایی استفاده کنن و بجای خریدن رژهای گرون قیمت میتونن خودشون با کمترین هزینه با بهترین کیفیت درست کنن 

برای عضویت توی پی وی به این شماره توی روبیکا پیام بدین

۰۹۰۲۶۰۳۶۵۰۰