2777
2789
عنوان

گند زدم ای خدا💔🥲

167 بازدید | 8 پست

ی رفیق دارم دختره مجازی دوستیم، بعد من ایدی ندارم، بخاطر همین جا ایدی برا خودم شمارمه برا بقیه هیچی نیست 

بعد ی شات دادم بهش حواسم نبود خط بزنم شمارمو 

بعد از ده دیقه یادم اومد بعد از اونم کلی چت کرده بودیم بعد رفتم شاته رو پاک کردم 

وای اگه برداشته باشه چی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باکسی ک اعتماد ندارید چت میکنید 

شد دیگه🥲💔

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
مثلا چیکار میخاد بکنه ؟؟؟؟

من گاهی وقتا شرایطشو ندارم زیاد بیام سر گوشی  خونوادم حساسن بعد اینم غریبه اس میگم یوقت پیامی زنگی چیزی نزنه 

خو با شمارت چیکار میخاد بکنه

عزیزم توضیح دادم🥲

خب بهش بگو اگ راحتی باهاش 

خیلی باش راحت نیسم، 

بهش چی بگم که ناراحت نشه 

میدونی بهش گفتم که. شمارمو بت داده بودم؟  گفت نه بابا 

گفتم عه تو شاتم بود که برمیداشتی گفت نه والا شمارتو ندارم