2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش وصبر به شما

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....من خودم پدرم مدتی پیش فوت کرد و حقیقت برام روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره و ما همیشه حضور داریم...از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت...مادرتون هنوزم کنارتونه و در عشق و زیر سایه خدا داره زندگی میکنه..

هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنا ...

بله حضورشون حس کردم بارها هم به خوابم اومده ولی خب مثل قبل که هر روز و شب میدیدمش نیس مثل هر شب که پیشش میخوابیدم دیگه نیس 🥲

مثل هر روز صبح که از خواب بیدار میشدم و میدیدمش نیس

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

دنیا به همون اندازه که زیبایی و جلال داره به همون اندازه هم نامرده 

بعضی وقتا میشینی میگی این همه دویدن و حرص برای چیه؟ 

برای نفسی که قرارع هرلحضه بالا نیاد؟ 

برای قلب که هر لحظه ممکنه از کاربایسته؟ 

هعی خدا🥲 

روحشون شاد باشه عزیزم 

بچه تون؟

نه پسرخالم🥲 داداشم بود 

بعد ۱۵ سال خدا داد .مامانش ۲۰سال به قدو بالاش نگاه کرد تنها امید پدرمادرش بود تک فرزند بود 

بعدشم توی تصادف ۳ماه پیش خدا گرفتش 

خیلی براشون سخته خیلی تنهان و شکسته شدن توی غریبی زندگی میکنن 

بله حضورشون حس کردم بارها هم به خوابم اومده ولی خب مثل قبل که هر روز و شب میدیدمش نیس مثل هر شب که پ ...

درسته و حقم دارید چون نورِ الهی از طریق جسم ما به دنیا میتابه اما مطمئن باشید مادرتون هر لحظه کنارتونه و ما به زودی اونارو خواهیم دید چون زمان وجودنداره بین ما...