خواب دیدم هستم رو بلندی یه کوه ک ازونجا حرم امام رضا معلومه.رفتم تو حرم داشتم زیارت میکردم و دعا یهو دیدم کل جمعیت جمع شدن دور یکی .رفتم جلو دیدم امام رضا نشسته مردم دورش جمع شدن از حاجتاشون میگن .منم دستمو بلند کردم صداشون کردم ک منو ببینه .نگام کرد بل لبخند گفتم حاجت منم میدی با لبخند گفت ان شاالله😢😢😢😢
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
سودا جان مشخصه دل پاکی داری عزیزم برای ما هم دعا کن 🙇🤗
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍
من یبار حضرت مهدی رودیدم (ص)... قدبلند..چشم ابرومشکی ..چهارشونه....بوی سیب...گونه سرخ.......پیشونی بلند.....چهره متبسم ومهربان....نشسته بود بای فقیر داشت درددلاشو گوش میکرد.......یادمه ازی پرده نور عبورکردم توی لحظه بودفقط
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....