2777
2789
عنوان

عجب خوابی بود😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 28 پست
من عاشق حضرت مهدی هستم ولی بابت نمازهام خیلی شرمندم...خیلی....
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم خواب های اینچنینی رو نباید برای کسی تعریف کرد چون بعدش دیگه نمیان به خواب آدم خودمم این اتفاق برام افتاده و دیگه نیومدن 😔
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
بانو کی مگه اومده به خوابت؟!! منظورم امام ها و خواب های روحانی هستش
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
خواب های بد و کابوس رو میگن برای آب تعریف کن که خیر بشه البته صدقه هم صد در صد عالیههههه
آره سودا همینطوره من که حسرت به دلم دوباره بیان به خوابم 😓