2777
2789
عنوان

عزرائیل

120 بازدید | 9 پست

نمیدونم چرا دوسه روز هی غصه میخورم خدایامن عزرائیل روچجوری میبینم خدایاتوروقران قشنگ ببینم ازخنده های خوبت باشم 🤦‍♀️شماتاحالابه ذهنتون اومده یامن دیونه شدم چندروزه ؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم گاهی فکرمیکنم میگن شکل اعمالت میشه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

عزرائیل وقتی میاد به سرفت برق و باد  میادو میره 

یادمه چند سال پیش یه پرنده داشتم خیلی وابسته اش بودم مریض شد شب آخری که داشت میمرد تو تاریکی اتاق بالاسرش بودم یه دلشوره خیلی بدی یهو گرفتم ضربان قلبم یهو بالا رفت یهو نور چراغ کوچه ام تو اتاق افتاده بود تو تاریکی دیدم یه مرد سفید پوش اومد رد شد از کنار قفس پرنده موقعی که رد شد پرنده جون داد و افتاد پایین از میله 

قشنگ دیدم  رفت بیرون. خدا رو شاهد میگیرم راست میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا😱😱😱😱اگه حضرت عزرائیل بوده پس ادم خوبی هستی که سفیددیدیش

نه بابا من بنده حقیر خدام بخدا 

من زنداییم رفته تو کما دیده یه مرد ریش بلند سفید پوش که موهاش جو گندمی بوده 

نه بابا من بنده حقیر خدام بخدا  من زنداییم رفته تو کما دیده یه مرد ریش بلند سفید پوش که موهاش ...

وای خوشبحالتون. اخه میگن اگه بدباشه ادم انقدددوحشتناک میبینه که همونموقع غش میکنه. برای منم دعاکن خوب ببینم یعنی نمیدونم چرامثل این دیونه هادرگیراین‌موضوعم چندروز

وای خوشبحالتون. اخه میگن اگه بدباشه ادم انقدددوحشتناک میبینه که همونموقع غش میکنه. برای منم دعاکن خو ...

عزیزم به این چیزا اصلا فکر نکن  اگه بدونی کار اصلی حضرت عزرائیل چیه 

کاری به قبض روح ندارم ولی کار اصلیش تسلای دل بازماندگان  من هروقت کارم گیر میوفته ۱۵ تا صلوات براش نزر میکنم سه سوت حل میشه 

بهت توصیه میکنم بری تو تلگرام سرچ کنی 

ارتباط با فرشتگان الهی اطلاعتت رو ببری بالا