بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره دوران دانشجوییم تا جایی ک بچه ها ازم میترسیدن.
البته چیزای پیش پا افتاده مثلا خواب میدیدم فلان استاد مریض شده نیومده برا بچه ها تعریف میکردم میرفایم میدیدم واقعا نیومده. یبار داشتم تعریف میکردم خواب دیدم از سرویس جا موندیم دیدم همشون دویدن سمت در ولی واقعا جا موندیم. فحشم میدادن میمردی زودتر تعریف میکردی😁
خواب دیدم دوچرخه یکی از اقوام رو دزد برد فهمیدم همون لحظه که من داشتم اون خواب رو میدیم یا شایدم یک ساعت بعدش دامادشون فوت کرده و همون روز تو خونشون عزاداری شد
خواب دیدم یکی از اقوام خدا بهش نی نی داده و چند ماه بعد شنیدم بارداره همین خواب رو واسه دونفر دیگه از اقوام دیدم بازم همون اتفاق افتاد
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛