2777
2789
عنوان

درمان حسادت چیههههههههه😂💔💔💔

110 بازدید | 13 پست

واقعا حسودم ، میدونم بخش بزرگیش اثر خانواده بوده و حرفاشون و مقایسه هاشون 

الان اینجوریم که نمیتونم از موفقیت های بقیه حتی نزدیک ترینام خوشحال بشم

میدونید که اکثرا وقتی حسودی میکنن چهرشون و نگاهشون عوض میشه حتی با لبخند ، منم اونجوری میشم

علتشم اینه من لایق اون جایگاه بودم اما تو گرفتیش و این چیزا

درمانش چیه؟ 

چی بگم به خودم که این عادت بد حذف بشه

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

درمان نداره

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بالا بردن عزت نفس

قبل از اینکه دنبال درمان باشی دنبال ریشه باش

ببین درونت چه کمبودی رو احساس میکنی اونو برای خودت رفع کن یا اگه قابل رفع نیست بپذیرش🙂

عزت نفس غوغا میکنه 

چون خودتو دوست نداری حسادت میکنی

ولی خیلی خوبه که تا حدودی فهمیدی مشکل از مقایسه های خانواده بوده و الان میدونی دقیقا چرا داری حسادت میکنی ( فکر میکنی تو جایگاهی که باید نیستی) 

تا حدودی ریشه رو پیدا کردی

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚
دیوار اون بزرگ بود که برای نقاشی همه جا میشد اما ادما نقاشی همدیگه رو خط خطی میکردن:) 

چه جمله قشنگی😍

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚

یه چیزی بگم حالت خوب بشه؟ 

گاهی وقتی به یه نفر حسادت میکنی یعنی توانایی رسیدن به اون جایگاه رو داری

گاهی حسادت یه آلارمه که بفهمی تو می‌تونی تو این جایگاه باشی پس برای به دست آوردنش تلاش کن

اگه حس حسادت نبود که نمیفهمیدی به چه اندازه اون جایگاهو دوست داری😉

خودت باید تشخیص بدی چه مواقعی حسادتت به خاطر کمبود عزت نفسه و چه مواقعی به خاطر دوست داشتن شدید یک جایگاهه

یه چیزی بگم حالت خوب بشه؟  گاهی وقتی به یه نفر حسادت میکنی یعنی توانایی رسیدن به اون جایگاه رو ...

چقدررر حرفات درست بودن عزیزم 

همین احساس و افکار رو دارم دقیقا

ممنونم ازت❤️

دیوار اون بزرگ بود که برای نقاشی همه جا میشد اما ادما نقاشی همدیگه رو خط خطی میکردن:) 

این جمله خیلییی جای تامل داره:)❤️

این جمله خیلییی جای تامل داره:)❤️

دقیقا:) سعی کن ب آدمایی ک حسودیت میشع پیش خودت بگی اصن چرا باید اینکارو کنم؟ کم کم از سرت میوفته دعا کردن در حقشونم باعث میشع ب خودت برگرده 

در ضمن اگر از موفقیت دیگران خوشحال شی ذهنت میپذیره موفقیت چیز خوبیه و توام حتما موفق میشی اما اگ حسادت کنی ناخودآگاه ذهن فک میکنه موفقیت چیز بدیه

چقدررر حرفات درست بودن عزیزم  همین احساس و افکار رو دارم دقیقا ممنونم ازت❤️

خوشحالم به دلت نشسته عزیزم💚

قدر خودتو بدون اینجور حرفا هرکسی رو تحت تاثیر قرار نمیده. بعضیا خیلی مقاومت دارن ولی شما راحت پذیرفتی و این نشون میده در مسیر درستی هستی