2821
2789
عنوان

چشم سوم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست
خیلی بده مثلا خوابات حقیقت میشه و از خوابیدن میترسی

من چشم سوم و اینا ندارم

ولی وقتی اتفاقی قراره بیوفته خوابایی میبینم ک میفهمم بعله یه اتفاقی قراره بیوفته و این بده

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال هر چقد تعریف میکمم مورد تمسخر کاربرا میشم دوست ندارم دیگه تعریف کنم

ن بگو

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
میتونی زمان ازدواج من و مشخصات و وضع مالی همسرم بگی لطفااا

ن بابا نگفتم ک حس ششمم دوستم

کلا وقتی قراره اتفاقی بیوفته خواب درهم میبینم یا مثلا دلگیر ک بشم از کسی یا اتفاقی یا ضرر مالی ای چیزی میبینه یا مثلا جذبم بالائه ئا اگ دعا از ته دلم برای اشنایی بکنم میگیره نمیدونم اینجوری ام و فک میکنم خیلیا ها مث من باشن

ن بابا نگفتم ک حس ششمم دوستم کلا وقتی قراره اتفاقی بیوفته خواب درهم میبینم یا مثلا دلگیر ک بشم از ک ...

پس میشه دعا کنی شوهرم از هر لحاظ عالی بلشه و زودتر بیاد تو زندگیم لطفا🙏🏻

میتونه دنیای پس پرده رو ببینه

کتاب های متافیزیک اطلاعات کامل بهت میده

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️