2777
2789
عنوان

سیلی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5856 بازدید | 96 پست
شوهرم خودش ناراحت شد  اما من از شوعرممم ناراحتم  حالم از همه بهم میخوره

بگردم واقعا انشالله درست میشه عزیزدلم🥲🤍

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
حالا محکم باش و گریه نکن .صورتتو پاک کن و فردا برو ازمونتو بده ایشالا قبول بشی از دستشون خلاص بشی .ب ...

من بدبختم 

خدا منو مرگ بده بهتره 

با 25سال سن  عین پیر زن شدم 

آنقدر حرص و غذای کشیدم 

بچه دار هم نمیشم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یومورتا چیه

تخم مرغ

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من بدبختم  خدا منو مرگ بده بهتره  با 25سال سن  عین پیر زن شدم  آنقدر حرص و غذ ...

پاشو این حرفارو بیخیال ..برو اشکاتو پاک کن .تنها راه خلاصی از این وضعیت اینه که ازمونتو قبول بشی 

فردا هم همه آزمون استخدامی دارن😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چرا همون لحظه تو از خونه بیرون نزدی؟ چرا شوهرت دستتو نگرفت برتت؟

عزیز من خودم با شوهرمممم دعوا داشتم 

اومدیم سر سفره 

یه هو چون من قیافه گرفته بودم 

بابام یه سیلی زد بهم 

به خدا سبزی و نون از دهنم دراومد 

آنقدر محکم بود 

نمیدونم  

واقعا پدرت چیزی از عزت نفس میدونه ؟ نه مسلمااا .

امیدوارم با این کار نسنجیده و خیلی مزخرف راه برای بی حرمتی  واسه دامادش باز نکرده باشه . نسبت به شما .

کلمه ای نمی گم فقط دوست داشتم تفکر پدرتو در این مورد میشنیدم. ک البته کارش ب هیج عنوان توجیهی نداره .

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
عزیز من خودم با شوهرمممم دعوا داشتم  اومدیم سر سفره  یه هو چون من قیافه گرفته بودم  ...

با شوهرت دعوا داشتی ولی خونه ی خودت که هست ، جمع میکردی می‌رفتی خونه خودت ، شوهرتم به جهنم 

همه چی درست میشه