nazanin_like مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 945 عنوان هنوز میتونم؟ 93 بازدید | 5 پست کنکوری تجربی ام ! روی درسای ریاضی و فیزیک و شیمی رشته خودم خوبم در حد ۴۰ تا ۵۰ درصد ! میتونم روی کنکور ریاضی فیزیک برای تیر حساب کنم؟ 1402/12/17 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smsari عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 2520 ببین شیمیتون که مشترکه فیزیکم مشترک دارهریاضیات رو ول کن نمیرسی سختن هندسه گسسته اما احتمالهمون شیمی و فیزیک رشته ریاضی رو کار کن رشته ریاضی چون تعداد شرکت کننده هاش کمن میشه با درصد کم رتبه خوبی اوردمن خودم رشتهم ریاضی بوده
nazanin_like مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 945 ببین شیمیتون که مشترکه فیزیکم مشترک داره ریاضیات رو ول کن نمیرسی سختن هندسه گسسته اما احتمال همون ... دوست داشتم برم ریاضی ...آرزوی مهندسی برق و عمران و هوا فضا رو داشتم ! خانوادم نذاشتن:) تنها فرصتم کنکور تیرماه !
smsari عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 2520 دوست داشتم برم ریاضی ...آرزوی مهندسی برق و عمران و هوا فضا رو داشتم ! خانوادم نذاشتن:) تنها فرصتم کن ... منم هوافضا خوندمببین الانم میتونی کنکور ریاضی بدی ولی به شرطی که تابستون هندسه و کلا دروس ریاضیاتت رو قوی کنیچون رشته های مهندسی توی دروس ریاضی دو فیزیک دو فیزیک مهندسی بیشترش دترمینان و ماتریسه که مال گسستهس و کلی هندسه و امارباید اینا رو قوی کنی برای دانشگاه
nazanin_like مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 945 منم هوافضا خوندم ببین الانم میتونی کنکور ریاضی بدی ولی به شرطی که تابستون هندسه و کلا دروس ریاضیاتت ... مرسی *-*