2777
2789
عنوان

مردنیم؟

98 بازدید | 13 پست

اندکی اغراق...

خب دوستان توروخدا راهنمایی کنین 

مریض شدم تب و لرز ندارم ولی در حد کبودی دمای بدنم میاد پایین هرچقدر جای گرم میمونم دمای بدنم بالا نمیره 

الان کلی زیر آب داغ بودم یکم گرم شدم ولی میدونم باز یخ میزنم 

چیکار کنم؟ 

Got nothing to say

دکتر رفتی؟

دارو نمیخوری؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه نه

کاشکی دکتر بری

اگه نمیری مایعات گرم بخور مثل دم نوش زنجبیل یا دارچین 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چای ماسالا اوکیه؟

خیلی

مرسی ماریا❤️🌸

❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز