2777
2789

سلام دلم پره نمیدونم ب کی بگم حرفمو.گفتم اینجا بگم خالی شم.منو همسرم خیلی دلسوز دو تا خانواده بودیم ولی مدتیه بی مهری میبینیم ازشون.من تقریبا بیست روز پیش مریض شدم باردارم و مریض شدم خیلی سخت بود خداروشکر بهتر شدم.تو اون مدت تقریبا پنج شش روز نه خواهرم نه مادرم سر نزدن بهم چون گفتن شوهرت ب کارا میرسه.شوهرمم از سرکار میرسید سریع شام و ناهار آماده میکرد ب وضع آشپزخونه میرسید الانم چند روزیه تنگی نفس گرفتم در حدی ک حس میکردم دارم خفه میشم هی میرم دکتر.دیدم کسی نمیاد خونمون خودم میام خونه مامانم.میدونن من نمیتونم کار کنم خونم نامرتبه ی سر نمیزنن کمک کنن مامانم فشار خونش بالاست ولی خب حداقل ی سر میزد حالمو میپرسید خواهرم میگه سرکار میرم نمیتونم درحالی ک میبینم برا خانواده داداشم ک اونم حاملس وقت میذاره.ی کم پیش شوهرم ز زد مادرشوهر و پدرشوهرم دارن میان خونمون منم خونه مامانم میان منو بردارن بریم خونه ما.آبروم با وضع خونه میره😭

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون

ولش کن بابا پررو باش ازشون بخواه

من که هر موقع جلسه داشته باشم مامانمو میگم بیاد تا ۱۰ شب خونه نیستم پیش بچم

سرکارم میرم اگر مهد نباشه میبرم خونه مامانم خیلی شلوغه پسرم

ولی هیشکی اندازه مامانم پسرمو دوست نداره و پسرمم عاشقشه

غر میزنه ولی بیخیال منم هرکار از دستم بربیاد برای داداش تو خونم و بایا مامانم میکنم

مامان دوتا گل پسر

ولش کن بابا پررو باش ازشون بخواه من که هر موقع جلسه داشته باشم مامانمو میگم بیاد تا ۱۰ شب خونه نیست ...

گفتم بهشون مریض بودم ی سر بهم نزدین مامانم گفت شوهرت پیشت بود کاراتو میکردم منم مشغول خونه تکونی بودم خواهرمم گفت وقت ندارم سرکارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا آدم دلش به درد میاد ولی خوبه که تا جوونی و توان داری اطرافیانتو بشناسی وقت و پول و اع ...

خیلی دلم شکسته خواهرم دیروز سرکار نرفت ک بچه داداشمو ببره خرید لباس اما یک ساعت وقت نذاشته ب من سر بزنه اگه ی روز میومدن من الان آبروم نمیرفت

خیلی دلم شکسته خواهرم دیروز سرکار نرفت ک بچه داداشمو ببره خرید لباس اما یک ساعت وقت نذاشته ب من سر ب ...

شکر خدا که آبروت دست خداست دست اونها نیست

همین طور روزیت

نه کار بدی کردی نه رفتار ناشایستی داشتی

آبروی خودشون میره

کاملا می فهمم که دختر خصوصا موقع بارداری و‌ گرفتاری چقدر دلش محبت خانوادشو میخاد

منتهی خوب اینجوری هستن دیگه

و خدا برای من کافیست.....
شکر خدا که آبروت دست خداست دست اونها نیست همین طور روزیت نه کار بدی کردی نه رفتار ناشایستی داشتی ...

دعا کن برام

[QUOTE=331061293]گفتم بهشون مریض بودم ی سر بهم نزدین مامانم گفت شوهرت پیشت بود کاراتو میکردم منم مشغول خونه تکونی بود ...[/QUOTE 

اگر واقعا کار دارن خب کاری نمیشه کرد

مامان دوتا گل پسر

خیلی دلم شکسته خواهرم دیروز سرکار نرفت ک بچه داداشمو ببره خرید لباس اما یک ساعت وقت نذاشته ب من سر ب ...

الهی وقت جبران زیاده عجله نکن

انشالله خدا کمکت کنه

مامان دوتا گل پسر

سلام عزیزم...چون همیشه خودت از پس کارات براومدی و توقعی نداشتی ازشون، اونا هم بفکر تو نیسن و بی خیالن...وگرنه حتمن زمانی برای رسیدگی به تو هم پیدا میکردن... واقعا ادم ناراحت میشه و احساس تنهایی می‌کنه.. اگه تو براشون مهم نیستی و پیشت نمیان تو هم هرگز نرو خونشون... ولی حرفتو بزن گلایه تو بکن..هی هرچی نگی بدتره و اونا بیخیال تر میشن..گلایه کن.. ساکت باشی میگن یقین نیازی نداره.

سلام عزیزم...چون همیشه خودت از پس کارات براومدی و توقعی نداشتی ازشون، اونا هم بفکر تو نیسن و بی خیال ...

باشه گلم دعام کن