2777
2789
عنوان

جواد خیابانی 😞

476 بازدید | 30 پست

امروز کلا از ورزش خدافظی کرد نه گزارش نه برنامه  

عادل رفت  مزدک رفت حالا خیابانی   خیلیا میگن سوتی میداد  اما  من واقعا گزارش کردنشوو خیلی  دوس داشتم  هم صداش  هم هیجان داشت   دلم فوتبالای  هفت  هشت سال پیشو  میخاد  هوف

goftino.com/c/MnldBI

حرف حق میزد 

میشه بیایین تاپیک اخرم ب عنوان یه مرد نظرتو بگی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برا سوتی هاش تنگ میشه

تو بازی با یه تیم بودت میگف بازی شهر دوشنبس اسم بازیکن جمعس و... خیلی باحال بود

ولی واقعا نگران فونبال ایران بود حیف رف

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

ااااااا چه بد

اول عنوان رو دیدم گفتم واااای الان نگفته باشه فوت کرده

ولی اینم خیلی ناراحتم کرد

سوتی هاش بامزه بود خداییش،سوتی هاش تو جمله بندی بود گاهی وگرنه توی زمینه فوتبالش واقعا حرفه ای و مسلط بود

خیلی دوسش داشتم خیلی با اخلاق بود

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دلم برا سوتی هاش تنگ میشه تو بازی با یه تیم بودت میگف بازی شهر دوشنبس اسم بازیکن جمعس و... خیلی باح ...

خیلی با حال بود سوتی هاش🤣

ولی خوب این دیگه سوتی از طرف خیابانی نبوده خوب بنده خدا چی کار کنه اسم شهر و بازیکن تاجیکستان روزهای هفته ما بوده😂😂😂

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چه حیف 💔 از فردوسی پور خوشم نمیومد ولی واقعا صدای  آقای خیابانی و اخلاقشو دوست داشتم

وااای  خدا  چیمیگی   عادل  عشششق   بود گزارش  کردنش  انقدر دلم برای گزارشش تنگ  شده    مزدک  میرزایی  هم هالی بود  

goftino.com/c/MnldBI
سوتیو کاری ندارم  گزارشش با هیجان  بود

انصافا هیجان نداشت داوش

هروقت اون گزارش میکرد من به زور نگا میکردم  هیجان یکی مث صدای عادل 

ولی خیابانی بره هرچی چپر چلاقه میمونه میثاقی.احمدی و... خیابانی سواد داشت زبان بلد بود 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود