2777
2789

بچه ها لطفا کسایی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن

دیشب گربه چنگ انداخت بدستم امروز رفتم واکسن کزاز وهاری زدم مشکلی پیش نمیاد؟گفتن که باید سه دوز واکسن بزنم  چند دوز باید بزنیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا همون سه دوز هست  ولی میگن گربه رو تا دو هفته نگه دارید اگر مرد باید ۴ دوز زد واسه اطمین ...

اره دقیقا منم بهم گفتن اگه تا ده روز گربه متواری شد یا مرد باید دوز چهارمم بزنی میگن واکسن عوارض داره راست میگن؟؟

اون اقا که واکسن زد گفت اگه تب کردی ی استامینوفن بخور دیگه چیزی نگف 

اونو برا واکسن گفته 

یه زنک بزن درمانگاهی چیزی بپرس

گاز گرفتگی میدونم حتما باید انتی بیوتیک مصرف شه

چنگه را شک دارم 

نه عزیزم چه عوارضی  فقط واکسن کزاز ممکنه تب کنی و دستت درد بگیره دو روز  نگران نباش  ...

ممنونم عزیزم ازبس گوشت میندازم پیش گربه ها همشون میان توحیاتمون دیشب ی تیکه گوشت انداختم براش یهو با چنگ خراش انداخت رو انگشتم خیلی ترسیدم امروز رفتم سریع واکسن زدم☹️

اونو برا واکسن گفته  یه زنک بزن درمانگاهی چیزی بپرس گاز گرفتگی میدونم حتما باید انتی بیوتیک م ...

والا ی خراش انداخت رو دستم ی قطره خونه اومد از دستم امروز رفتم بهداشت سریع گف برو واکسن بزن منم سریع رفتم نگفتن انتی بیوتیک بخور 

ممنونم عزیزم ازبس گوشت میندازم پیش گربه ها همشون میان توحیاتمون دیشب ی تیکه گوشت انداختم براش یهو با ...

آخه این کارها چیه می کنین .اونها خودشون قرنها بدون کمک آدمها زندگی کردن .اینجوری باعث زاد و ولد بیشترشون میشین زیاد که بشن گونه های جانوری دیگه رو نابود می کنن .خیلی راحت به اکوسیستم ضربه میزنین کاری ندااشته باشین بذارین زندگی طبیعیش رو بکنن

اره دقیقا منم بهم گفتن اگه تا ده روز گربه متواری شد یا مرد باید دوز چهارمم بزنی میگن واکسن عوارض دار ...

وا مگه گربه ک ب ادم چنگ میزنه میمره گربه

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
ممنونم عزیزم ازبس گوشت میندازم پیش گربه ها همشون میان توحیاتمون دیشب ی تیکه گوشت انداختم براش یهو با ...

چقدر ترسو و حساسی 

همه گربه های خیابون و پارک ها یه دور منو چنگ زدن

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

وا مگه گربه ک ب ادم چنگ میزنه میمره گربه

اگه ناقل ویروس هاری باشن میمیرن به ادمم انتقال میکنن برا همین میترسیم گفتن اگه تا ده روز گربه زنده موند دیگ لازم نیست دوز چهارم رو بزنیم