2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست
عزیزم جون ب جونش کنی ذات اونجوریه تغییر نمیکنه بیخیال

میدونم ولی زشته.بخدا پیش شوهرم خجالت میکشم البته تا الان یکبارم به روم نیاورده تو این هشت سال.ولی خودم خجالت میکشم.همش نگرانم میترسم از روزی که مادرشوهرم بخواد بیاد خونه ی مامانم.انقدر باهاش صحبت کردم.به قول شما ذاتش همینه فایده نداره.از اول زندگیشون با بابام بخاطر همین شلختگیاش دعوا داشتن.

مادرتون سنشون بالاست ؟؟اگه آره بخاطر بالارفتن سنه شاید حوصلش نمبکشه ولی شما هم نمیشه هربار از وقت و ...

سنش خیلی بالا نیست.از اولم شلخته و نامرتب بود طوری که همیشه با پدرم دعوا داشتن.منم بخدا دیگه توان ندارم.کارای خونه ی خودم هست اینجا هم میام این کثیفیا رو میبینم روانی میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میدونم ولی زشته.بخدا پیش شوهرم خجالت میکشم البته تا الان یکبارم به روم نیاورده تو این هشت سال.ولی خو ...

مردا خیلی مثل ما زنا ب جزئیات توجه ندارن سعی کن بیخیالش بشی بقول خودت یه عمر اینطور بوده

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱