2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست
من تازه شروع کردم .تامیام یه چیزتمیزکنم بچم گریه میکنه 😑

منم دوتا دارم دیوونم کردن روانی شدم از دستشون 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

دقیقا با بچه خیلی سخته من قشنگ تا شب عید باید تمییز کنم

😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوتا دارم دیوونم کردن روانی شدم از دستشون 

😕به فکرم یه نیروی کمکی بگیرم .میگن ساعتی ۶۰میگیرن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من که اصلن کاری نداشتم

برای منم خیلی کثیف نبود ولی بهم که میریزه آدم خیلی سخته جمع کردن بعدش 😥من بهم میریزم بعد میرم وسطش دراز میکشم  😂

برای منم خیلی کثیف نبود ولی بهم که میریزه آدم خیلی سخته جمع کردن بعدش 😥من بهم میریزم بعد میرم وسطش ...

من تازه عید میشه یه سال ک عروسی کردم همه جاا تمیز بود..وایی من انقد بدم میاد از کارایه عید

من تازه عید میشه یه سال ک عروسی کردم همه جاا تمیز بود..وایی من انقد بدم میاد از کارایه عید

خووب تمیزه خونت دیگه 

من خودم کار عید نداشتم.چون هفته ای یکبار مثل خونه تکونی همه جا رو تمیز میکنم.نمیخوام از خودم تعریف کنم اما خونه زندگیم همیشه تمیز و مرتبه و هرگز کاری رو نمیذارم واسه عید.شده از خوابم بزنم ولی زندگیمو تمیز میکنم

ولی دوستان امان از مامانم.دو سه هفته ست آخر هفته ها که بچم تعطیله میام خونه ی مامانمو تمیز میکنم.بخدا گند گرفته.مگه تمیز میشه؟بعد من تمیز میکنم میرم میام میبینم همون آش و همون کاسه.مبلاشو مجبور شدیم با دامستوس و اب تمیز کنم تا تمیز بشه.چکار کنم به خودش بیاد؟از همون اول شلخته بود و نامرتب.هم خودش هم خونه زندگیش.ولی من برعکس اون شدم یعنی خودم و زندگیم همیشه آراسته و مرتبه.خودش وقتی میاد خونه ی من میگه چقدر خونه ت تمیزه،میگم خب مادرجان من تمیز میکنم که تمیزه.تو ول کردی زندگیتو.سرویس بهداشتی بشدت کثیفه.خیلی ببخشید ولی پسرم همش میگه مامان اینجا کثیفه من نمیتونم برم جیش کنم.البته در گوشم میگه عقلش میرسه.هر دفعه تمیز میکنم میرم با میام میبینم واویلا.چکار کنم من؟پیش شوهرم خجالت میکشم

من خودم کار عید نداشتم.چون هفته ای یکبار مثل خونه تکونی همه جا رو تمیز میکنم.نمیخوام از خودم تعریف ک ...

عزیزم جون ب جونش کنی ذات اونجوریه تغییر نمیکنه بیخیال

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱

من خودم کار عید نداشتم.چون هفته ای یکبار مثل خونه تکونی همه جا رو تمیز میکنم.نمیخوام از خودم تعریف ک ...

مادرتون سنشون بالاست ؟؟اگه آره بخاطر بالارفتن سنه شاید حوصلش نمبکشه ولی شما هم نمیشه هربار از وقت و انرژیتون بزنید برای اینکار ،بهتر نیست کارگر بگیرن 

البته بهضی ذاتا تو اینجور کارا بیخیالن