2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا خیلی کوچیکه، من ۴۵ میل داشتم با دارو یه ماهه خوب شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

کیست چیه 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
با چه دارویی؟  خیلی میترسم🥲

قرص جلوگیری میدن معمولا ، ۳۰ اصلا کیست نیست احتمال ۹۰درصد بدون دارو هم با پریود بعدیت رفع میشه . مخصوصا کیست های ساده و فولیکولار 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
مال منم دقیقا ۳۰ میلی بود تو تخمدان چپم. چیزی نیست رژیم غذایی داشته باشید بدون نیاز یه دارو خوب ...

خدا کنه رفع شهههه 

آخه دکتر گفت خیلی بزرگه 

پای شمام فشار میومد و درد داشت؟!

مال من نوشته تو تخمداننننننن  یا حسیننننن

خب معلومه تو تخمدان دیگه ، جای دیگه باشه خطرناکه. 

اینا همون فولیکول هایی هستن که آزاد نشدن

تا ۲۸،۲۹ میل همون فولیکولن ، یه ذره بزرگ تر میشن میگن کیست.  اکثرا هم خودشون برطرف میشن 

اهان  ممنون از راهنماییت  داشتم از استرس میمردم

خواهش میکنم❤️

نگران نباش هیچی نیس.

میگم من ۴۵ میل داشتم ، خیلی بزرگتر بود؛ فقط یه ماه قرص یاز خوردم ، خارجی همون ال دی 

ماه بعدش رفتم سونو هیچی نبود