bahrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7063 عنوان کیست دارم😳😬 135 بازدید | 13 پست 30 میلی رفع میشههههه 1402/12/17 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 آره بابا خیلی کوچیکه، من ۴۵ میل داشتم با دارو یه ماهه خوب شد کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
asuda عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1248 کیست چیه این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
bahrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7063 آره بابا خیلی کوچیکه، من ۴۵ میل داشتم با دارو یه ماهه خوب شد با چه دارویی؟ خیلی میترسم🥲
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 با چه دارویی؟ خیلی میترسم🥲 قرص جلوگیری میدن معمولا ، ۳۰ اصلا کیست نیست احتمال ۹۰درصد بدون دارو هم با پریود بعدیت رفع میشه . مخصوصا کیست های ساده و فولیکولار کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
bahrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7063 قرص جلوگیری میدن معمولا ، ۳۰ اصلا کیست نیست احتمال ۹۰درصد بدون دارو هم با پریود بعدیت رفع میشه . مخص ... مال من نوشته تو تخمداننننننن یا حسیننننن
کلبه_جنگلی عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 630 مال منم دقیقا ۳۰ میلی بود تو تخمدان چپم.چیزی نیست رژیم غذایی داشته باشید بدون نیاز یه دارو خوب میشه یه مدت چیپس و پفک و سوسیس و کالباس و....نخوری خوبه
bahrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7063 مال منم دقیقا ۳۰ میلی بود تو تخمدان چپم. چیزی نیست رژیم غذایی داشته باشید بدون نیاز یه دارو خوب ... خدا کنه رفع شهههه آخه دکتر گفت خیلی بزرگه پای شمام فشار میومد و درد داشت؟!
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 مال من نوشته تو تخمداننننننن یا حسیننننن خب معلومه تو تخمدان دیگه ، جای دیگه باشه خطرناکه. اینا همون فولیکول هایی هستن که آزاد نشدنتا ۲۸،۲۹ میل همون فولیکولن ، یه ذره بزرگ تر میشن میگن کیست. اکثرا هم خودشون برطرف میشن کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
bahrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7063 خب معلومه تو تخمدان دیگه ، جای دیگه باشه خطرناکه. اینا همون فولیکول هایی هستن که آزاد نشدن ت ... اهان ممنون از راهنماییت داشتم از استرس میمردم
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 اهان ممنون از راهنماییت داشتم از استرس میمردم خواهش میکنم❤️نگران نباش هیچی نیس.میگم من ۴۵ میل داشتم ، خیلی بزرگتر بود؛ فقط یه ماه قرص یاز خوردم ، خارجی همون ال دی ماه بعدش رفتم سونو هیچی نبود کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘