chjbhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1084 عنوان وای بچه ها 71 بازدید | 14 پست امروز جاسم اومد خونه گفت هوس قرمه سبزی کرده بودم قرمه سبزی داریم ؟گفتم نه قیمه داریم اونم عصبانی شد گفت من چند روز بهت گفتم قرمه سبزی میخوام منم داد زدم گفتم مگه من اسپرت هستم برو از بیرون بگیر حالا قعر کرده رفته 1402/12/17 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19178 اسپرت یعنی چی؟ #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
chjbhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1084 جاسم یعنی چی بابا این غلط گیر گوشیم فعال آشپز رو زده اسپرت منظورم از جاسم اسم همسرم بوده اسم همسرم جواد
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19178 خب برمیگیرده خیلی دیر بیاد شب میاد نگران چی هستی؟ ولی واقعا چندروز میگفت قرمه سبزی دلم میخواد؟ خب چرا درست نکردی؟ 🥲 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
باربی۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3202 بابا این غلط گیر گوشیم فعال آشپز رو زده اسپرت منظورم از جاسم اسم همسرم بوده اسم همسرم ... اهان همسرتون اینجور گفتن ناراحت نباش اکثرا مردا همینن ب فکر شکمشون همسری ازش بپرس چی دوست داری درست کنم ولی گاهی ب میل خودت درست کن
chjbhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1084 خب برمیگیرده خیلی دیر بیاد شب میاد نگران چی هستی؟ ولی واقعا چندروز میگفت قرمه سبزی دلم میخواد ... من آشپز نیستم باید التماسن کنه یک تیکه طلا باید هر ماه برام بخره
chjbhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1084 اهان همسرتون اینجور گفتن ناراحت نباش اکثرا مردا همینن ب فکر شکمشون همسری ازش بپرس چی دوست داری درست ... اخه مکه آشپز گرفته اینجوری حرف میزنه من خانم خونه ام
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19178 من آشپز نیستم باید التماسن کنه یک تیکه طلا باید هر ماه برام بخره حالا طلا که واقعا شرایط بده الانم موقع بالا رفتنشه ماه محرم صفر بخرید اگه خواستید بخرید انشاالله ولی یه سوال مگه چیزایی که شما دوست داری اون برآورده نمیکنه؟ حالا به غیر از طلا #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
chjbhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1084 حالا طلا که واقعا شرایط بده الانم موقع بالا رفتنشه ماه محرم صفر بخرید اگه خواستید بخرید انشاالله&nbs ... چرا ماه محرم و صفر
chjbhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1084 حالا طلا که واقعا شرایط بده الانم موقع بالا رفتنشه ماه محرم صفر بخرید اگه خواستید بخرید انشاالله&nbs ... ببین اره تامین میکنه ولی من وقتی زندگی خواهرشوهرم و جاری میبینم توقعم میره بالا چشم و هم چشمی داریم با هم رقابت داریم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19178 چرا ماه محرم و صفر چون اونموقع قیمتش میاد پایین یه تاپیک دیدم الانم دارمش درمورد خرید طلا گفته #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19178 ببین اره تامین میکنه ولی من وقتی زندگی خواهرشوهرم و جاری میبینم توقعم میره بالا چشم و هم چشمی داری ... اصلا خوب نیست بخدا برای دل خودتون زندگی کنید اعصاب و روانتون بهم میریزه اینجوری آخه 🫂 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
chjbhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1084 اصلا خوب نیست بخدا برای دل خودتون زندگی کنید اعصاب و روانتون بهم میریزه اینجوری آخه 🫂 باشه