2777
2789
عنوان

وای بچه ها‌

71 بازدید | 14 پست

امروز جاسم اومد خونه گفت هوس قرمه سبزی کرده بودم قرمه سبزی داریم ؟

گفتم نه قیمه داریم اونم عصبانی شد گفت من چند روز بهت گفتم قرمه سبزی می‌خوام منم داد زدم گفتم مگه من اسپرت هستم 

برو از بیرون بگیر حالا قعر کرده رفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برمیگیرده خیلی دیر بیاد شب میاد نگران چی هستی؟ 

ولی واقعا چندروز میگفت قرمه سبزی دلم میخواد؟ خب چرا درست نکردی؟ 🥲

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بابا این غلط گیر گوشیم فعال  آشپز رو زده اسپرت  منظورم از جاسم اسم همسرم بوده اسم همسرم ...

اهان همسرتون اینجور گفتن ناراحت نباش اکثرا مردا همینن ب فکر شکمشون همسری ازش بپرس چی دوست داری درست کنم ولی گاهی ب میل خودت درست کن

خب برمیگیرده خیلی دیر بیاد شب میاد نگران چی هستی؟  ولی واقعا چندروز میگفت قرمه سبزی دلم میخواد ...

من آشپز نیستم باید التماسن کنه یک تیکه طلا باید هر ماه برام بخره

اهان همسرتون اینجور گفتن ناراحت نباش اکثرا مردا همینن ب فکر شکمشون همسری ازش بپرس چی دوست داری درست ...

اخه مکه آشپز گرفته اینجوری حرف میزنه من خانم خونه ام

من آشپز نیستم باید التماسن کنه یک تیکه طلا باید هر ماه برام بخره

حالا طلا که واقعا شرایط بده الانم موقع بالا رفتنشه ماه محرم صفر بخرید اگه خواستید بخرید انشاالله 

ولی یه سوال مگه چیزایی که شما دوست داری اون برآورده نمیکنه؟ حالا به غیر از طلا

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

حالا طلا که واقعا شرایط بده الانم موقع بالا رفتنشه ماه محرم صفر بخرید اگه خواستید بخرید انشاالله&nbs ...

ببین اره تامین می‌کنه ولی من وقتی زندگی خواهرشوهرم و جاری میبینم توقعم می‌ره بالا چشم و هم چشمی داریم با هم رقابت داریم 

چرا ماه محرم و صفر 

چون اونموقع قیمتش میاد پایین یه تاپیک دیدم الانم دارمش درمورد خرید طلا گفته

ببین اره تامین می‌کنه ولی من وقتی زندگی خواهرشوهرم و جاری میبینم توقعم می‌ره بالا چشم و هم چشمی داری ...

اصلا خوب نیست بخدا برای دل خودتون زندگی کنید اعصاب و روانتون بهم میریزه اینجوری آخه 🫂