2777
2789
عنوان

میخوام ۰ تا ۱۰۰ زبان انگلیسی یاد بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 42 پست
مدرکشو لازم داری عزیزم؟ اگر نه که بنظرم مهم اینه یادگرفتع باشی

عزیزم نه تنها من بلکه شما و خیلیا دیگه وقتی هزینه میکنن وقت میزارن . اخرش هم نتیجه کارشون مدرکشونه 

شما الان بگی من دیپلم یا تافل زبان اینگلیسی دارم خیلی معتبر تر از اینه که بگی من کلاس انلاین رفتم .

صددرصد اموزش کانون و موسسه خیلی بهتره ، شپا اگه دیپلم یا تافل رو داشته باشی میتونی خودت کار کنی اما بدون مدرک وقتی بگی من بلدم کسی روی شما حساب باز نمیکنه

موسسه بخوای یاد بگیری از اول تا اخر ۶ سال طول میکشه بعدش دیپلم میگیری 

حرفتون متینه عزیزم‌ چقدر عالی. امیدوارم زبان انگلیسی رو یاد گرفتم هنوزم انقدری انگیزه داشته باشم ب ...

لطف دارین، شما هم حتما به نتیجه دلخواهتون میرسین. من به زبان انگلیسی علاقه نداشتم فقط سر لج و لجبازی رفتم برای یادگیری، بنابراین هیچ وقت هم ازش استفاده نکردم، ولی عاشق زبان فرانسه بودم و هستم

مرسی لطف دارین

همیشه موفق و شاد باشین🌹

⁦⁩⁦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نه تنها من بلکه شما و خیلیا دیگه وقتی هزینه میکنن وقت میزارن . اخرش هم نتیجه کارشون مدرکشونه&n ...

دونات جان، برای دیپلمی مثل تافل یا ایلس که اموزشگاه یا کلاس انلاین دخیل نیست شما خودتون باید ثبت نام کنین گلم

⁦⁩⁦
عزیزم نه تنها من بلکه شما و خیلیا دیگه وقتی هزینه میکنن وقت میزارن . اخرش هم نتیجه کارشون مدرکشونه&n ...

عزیزم نمیدونم بعد از این که یاد گرفتم عقیده ام چی باشه.

اما من الان دانشجوام.

اینده شغلیم مطمعنه و میدونم برای کار یا اثباتش به دیگران به مدرک نیازی ندارم.

من فقط میخوام یاد بگیرم فردا رفتم جایی بتونم ارتباط برقرار کنم.

در هر صورت داشتن مدرک خوبه و حرف شما درسته اما دلیل بر تسلط اون فرد نیست.

یه پرسپولیسی دو اتیشه🤟🏻 دعا کنید نی نی سالم به دنیا بیاد...
لطف دارین، شما هم حتما به نتیجه دلخواهتون میرسین. من به زبان انگلیسی علاقه نداشتم فقط سر لج و لجبازی ...

خوشحالم ادمایی رو میبینم که رفتن دنبال علایقشون💚🎈

یه پرسپولیسی دو اتیشه🤟🏻 دعا کنید نی نی سالم به دنیا بیاد...

استاد سانی 

@sunny2023n   تلگرام

تخفیف خورده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
واسه ۱۵ جلسه کلا ورودی فقط برای اینکه ثبت نامت کنه😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ینی میشه جلسه ای چقدر 😳😳😳 والا استاد منم هم معروف بود هم عالی بام کار کرد،نمیدونم الان چقدر میگیره ولی قطعا اینقدر نیست ،بعضیا با پنبه سر میبرن 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
عزیزم اخه برای من که الان ۱۸ سالمه و سطح خوبی دارم یکم بده برم با بچه های کوچیکتر از خودمم قطعا. می ...

سلام عزیزم، 

قطعا تلاش زبان آموز میتونه نتیجه صفر رو صد کنه؛ واقعا به این بستگی داره که حتی بعد اتمام دوره ها و آموزش‌ها شما همه روزه حتی شده نیم ساعت لغات فعال برای خودتون بسازید.