2777
2789
عنوان

موافق کار کردن زن هستید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5279 بازدید | 43 پست
عزیزم بحث ازدواج یه زن شاغل یه چیز دیگه اس که باید قبل از ازدواج مدیریت بشه  بله آقایون بسیار پ ...

اصلا و ابدا نگفتم کسب درامد نداشته باشه،

موافق صد درصدیش هستم

اصلا مرگ هم نه، یک سری اختلافات ممکنه پیش بیاد ک داشتن یه مهارت و راهی ک بتونی باهاش کسب درامد کنی لازمه ی زندگی هر ادمیه

بحث من چیز دیگری هست امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.

نه عزیزم احساس ارزشمندی باید ذاتی باشه نه اینکه به خاطر کار و اعمالمون حس ارزشمندی کنیم و اگه درامد ...

اون حس ارزشمندی ک از درون باشه که بلهههه خیلی خوبه ادم بدون هیچ دلیلی حس ارزشمندی کنه اما متاسفانه من اینجوری ام شایدم نحوه بزرگ شدنم اینجور بوده که باید دلیل محکمی برای حس ارزشمندیم باشه همیشه هی خودمو ارزیابی کنم تا بفهمم چرا ارزشمندم متاسفانه این اخلاق بدمه شاید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون حس ارزشمندی ک از درون باشه که بلهههه خیلی خوبه ادم بدون هیچ دلیلی حس ارزشمندی کنه اما متاسفانه م ...

اکثرمون همینیم چون تو کودکی عزت نفسمون از جانب خانواده و اجتماع آسیب دیده ولی میشه روش کار کرد و افزایشش داد عزیزم

سرچ کنید تو نت خیلی راهکار هست 

مخالف 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

داشتن استقلال مالی خیلی خوبه 

ولی کاربیرون برای زن خیلی خسته کننده و باعث میشه زن زودتر پیر بشه 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم بحث ازدواج یه زن شاغل یه چیز دیگه اس که باید قبل از ازدواج مدیریت بشه  بله آقایون بسیار پ ...

اصن یکی از دلایل موافق بودن با کار از نظر من همینه ک درصد زیادی از اقایون ب قول شما پررو تشریف دارن خانه دارم باشی از صبح هزارتا کار ریز و درشت ک حتی به چشمم نمیاد خیلیاش انجام میدی مثلا مرتب کردن کابینت و کمد ولی ظهر ک میاد انگار هییییچ کاری نکردی و همیشه طلبکارم هست خب همین وقت و انرژی و ادم بزاره برا خودش هم خودش پیشرفت میکنه هم اون مرد پررو اگه زیادی از حدش گذشت بتونی از پس خودت بربیای واقعا میشه گفت از ناامن ترین مردای جهان مردای ایرانی ان شاید ۹۰ دزصد شون اصلا قابل اتکا و اعتماد نیستن الان یسریا میگن پس پدر خودتم همینطوره؟در جواب میشه گفت مردا اکثرا در نقش پدر خیلی خوبن بله ممکنه برا من پدر خوبی باشه اما معلوم نیس همسر خوبی ام باشه یا ن

بنظر منم زن باید استقلال داشته باشه اگر خودش درآمد داشته باشه که عالیه ولی خیلی از زن های ما بااینکه شاغل هستن و درآمد دارن ولی اختیار درآمد و پولشون رو ندارن و این خیلی بده کمااینکه هستن خانمهای خانه داری که با فکر درست درآمد میتونن زندگی رو مدیریت کنن

ولی من به شدت موافق این هستم در هر شرایطی خانومها توانایی و مهارت های خودشون رو زیاد کنن با یادگیری یه کار هنر حتی رانندگی

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
هرکی عقیده ای داره امامن وقتی همسرم مشکل مالی نداره خونه داری روترجیح میدم رسیدگی به کارای خونه برام ...

همسر ماهم مشکل مالی نداره ولی چون از فردای خودمون و شوهرمون خبر نداریم ترجیح میدیم یه آب باریکه از خودمون داشته باشیم.

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
همسر ماهم مشکل مالی نداره ولی چون از فردای خودمون و شوهرمون خبر نداریم ترجیح میدیم یه آب باریکه از خ ...

دیگه عقایدآدمافرق می‌کنه  

بازکاراداری باشه ی چیزی ولی حیف ک واسه دوقرون پول اسیرخیابونابشی اونم توگرماوسرماوروزای سخت پریودی من اصلاحالشوندارم

Dunyada olumden baskasi yalan