2821
2789

شرایط ازدواج پیش اومد موقعیت خوب،ازدواج کن. روزه بگیر،تنها نمون. قران بخون. 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیخوام نصیحت کنم یا خانوم جلسه ای بازی دربیارم ولی نماز خوندن خیلی کمک میکنه و اینکه از خدا بخوای 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

فقط اراده کن. و از عوارضش بخون. 

یه موقع گوش ندی به اونا که میان میگن سردیجات بخور. ترک گرمیجات. تمووووووم بیماریها به این نسخه احمقانه برمیگرده. مفاصل و مغز و همه با سردیجات نابود میشهِ 

من هعی سردی خوردم. ترک گرمی. خودمو بدبخت کردم. 

گرمی بخور. خودتو تقویت کن. فقط اراده کن. تا وسوسه شدی سریع برو پیاده روی. یا فیلم قشنگ بزار تماشا. یا بیا نی نی سایت خودتو سرگرم کن. 

چند سالته ؟؟؟خیلی وقته ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

با مشاور دینی یا مشاور مذهبی صحبت کنید تا روند درمان طی بشه.بنده با نماز و روزه و تقویت ایمان و یکسری کار های دیگه الحمدلله ۳ سالیه پاکم

من زار میزدم به درگاه خدا تا خدا کمکم کرد