2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قدیما میذاشتن سماء؟

به نظر من اسم قدیمی نمیشه سلیقه ایی هست خودش دوس داره بزاره،دختر همسایمون پنج سالشه اسمش سما هست

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  

نه اینهمه  اسم زیبا با معنی قشنگ داریم چرا اسم عربی بذاریم مگه عربیم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

من خیلی بدم میاد از اسم های چرت و چرند که میگن مده و به روزه و ...

اسم باید اصیل باشه، باید وقتی میشنوی معنی شو بفهمی  بهت حس خوب منتقل کنه.

من که اصلا نمی‌پسندم این اسمهای من درآوردی رو....

تازه میگن اسم اصیل ایرانی  

آخه چه طور میشه اسمی اصیل باشه و تازه دو ساله به فرهنگ لغت اضافه شده  

اسرا قشنگ تره

من باردارم اگه دختر بشه اسرا یکی از گزینه هامه  

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  

برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد ، رو از بازار نصب کن و قسمت دوم اون برنامه : ارتعاش و فرکانس نام 

اسم مدنظر + اسم والدین رو میزنی که ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست 

اسم شخص و مادرش 

دسته ی اشرافی ( که خودش به ۳ طبقه تقسیم میشه : عالی ، معمولی ، متضرر ) 

دسته ی عرفانی ( که خودش به ۳ طبقه تقسیم میشه: عالی ، معمولی،  متضرر ) 

دسته ی کم درآمد ( که خودش به ۳ طبقه تقسیم میشه : عالی،  معمولی ، متضرر ) 

دسته ی حادثه ساز " یا حادثه آفرین " ( که خودش به ۳ طبقه تقسیم میشه: عالی ، معمولی،  متضرر) 

اسم شخص و پدرش :  پاقدمِ نام 

خوش قدم 

خنثی قدم 

بد قدم 

+ نام خانوادگی 

صعودی 

ثابت

نزولی 

( نام خانوادگی ارتباط مستقیم با مسائل مالی دارد ) 

بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز ها باشه که بدترینش حادثه ساز عالی هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باسه که بهترینش اشرافی ، عالی هست 

اما اسامی که میخوای وارد کنی تفاسیری داره یعنی این عکس 

* نکته ای که در برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد گفته شده ( هرگز بصورت خودسرانه اقدام به تعویض اسم برای خود یا دیگری نکنید شما حتی اگر اسمی انتخاب کنید که در دسته ی اشرافی ، عالی ، خوش قدم باشه ممکنه مشکلاتی نظیر ظهور همزاد مزاحم " همزاد کافر " یا بروز مشکلات سلامتی و مشکلات خانوادگی واستون پیش بیاد ، بهتره تعیین اسم رو بسپارید به کارشناسان اون برنامه اسم والدین رو میپرسن + چارت تولد ( یعنی روز ، ماه ، سال و حتی ساعت تولد رو میپرسن ) و  اسم مناسبی رو پیشنهاد میدن که در دسته ی اشرافی ، عالی ، خوش قدم باشه " خنثی قدم هم شد اشکالی نداره