2777
2789
عنوان

خاطرات

30 بازدید | 5 پست

میام و اینجا می‌نویسم تا یادم نره .. هر موقع هم یادم رفت و دوباره ساده و مهربونم شدم بیام و بخونم . اینکه مهربونم بودم و خر فرضم کردن . فک کردن هرچی بگن هیچی نمیگم و راحت میشه ازم استفاده کرد ولی لعنتیا من فقط میخواستم آدم باشم . خوب باشم .. نفهمیدم همه کاراتون فریب و دروغه. روبه روم باهام خوبن و پشت سرم همه حرفی میزنن . مگه من بد کردم ؟ جز این بوده که احترام گذاشتم ؟ جز این بوده که دلسوزی کردم ؟ فک کردم شما هم مثه من ساده و مهربونین و دنبال حاشیه نیستین ولی واقعا حماقت کردم . تازه دارم میبینم چه خنجر هایی که از پشت نخوردم چه حرف هایی که پشتم نزدین .. احترام زیاد گذاشتم و احترامی ندیدم . دیگه بسه ، منم مثل خودتون میشم . تظاهر میکنم که باهاتون خوبم ولی از درون دیگه بهتون اعتماد نمیکنم . همه اعتمادم شکست .. اعتماد نمیکنم دیگه فریب نمی‌خورم . از الان به بعد دوستی ظاهری و نمایشی و از درون دیوار میکشم و اعتماد نمیکنم . زبون به دهن میگیرم که بخوام از خودم حرفی بزنم . که بخوام جلوی شما خاکی باشم و خودم باشم . ن دیگه اعتماد نمیکنم .. اینو می‌نویسم که اگه روزی خواستم پا کج بزارم دوباره ببینیمش و یادم بیاد کار هاتونو . دیگه نمیبخشم . دیگه تمومه ، دیگه جلوتون خودم نیستم . دیگه فریب نمی‌خورم .  

پی نوشت : مخاطب حرفام خانواده شوهرمه که جلوم دوست و پشتم دشمنم بودن . 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

2827
2791
2779
2792