هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 عنوان ایده پیج اینستا 504 بازدید | 22 پست هنر و مهارتی ندارم بلاگرم نمیخوام بشم خودم نظرم روی اینه که ویدیوهای بلاگر معروفارو پست کنم ولی میگم شاید شاکی شن بگن ما داریم اینجا زحمت میکشیم و نباید کار مارو پردازی و این حرفا بنظرتون یه همچین کاری میکنن؟ 1402/12/17 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5658 مطالب مختلف توی ژانری که دوست داری بذار. مثلا اگه موضوع رقص دوست داری ویدیوهای رقص. برای مثال. اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍
هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 فن پیج شو نه ببین از یه بلاگر نمیخوام میخوام هر بلاگر و هر ویدیویی که دیدم بامزس و بزارم فن پیجا فقط واسه یک یا دو نفرن حالا فن پیجا هم تعداد فالووراشون بالاس؟
هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 میتونی فن پیجشون بشی نه ببین از یه بلاگر نمیخوام میخوام هر بلاگر و هر ویدیویی که دیدم بامزس و بزارم فن پیجا فقط واسه یک یا دو نفرن حالا فن پیجا هم تعداد فالووراشون بالاس؟
هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 میتونی فن پیجشون بشی واسه همین ایده ای که گفتم نظرت چیه؟ صاحب پیجی که ازش برمیدارند شاکی نمیشه؟ مثلاً یه بلاگر
فرفری_خانوم۱ عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 206 نه ببین از یه بلاگر نمیخوام میخوام هر بلاگر و هر ویدیویی که دیدم بامزس و بزارم ... بستگی داره به فعالیتت سعی کن هر روز یه پست بذاری تازه وارد نیستم❤️
هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 مطالب مختلف توی ژانری که دوست داری بذار. مثلا اگه موضوع رقص دوست داری ویدیوهای رقص. برای مثال. اینم جالبه آخه از ادیت خیلی سر در نمیارم و حقیقتا استعداد یادگرفتنشم ندارم واسه همین فقط میخوام پست کنم
هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 بستگی داره به فعالیتت سعی کن هر روز یه پست بذاری ادیت هم میخواد آخه یه دوستی داشتم فن پیج داشت فقط فیلمای خود بلاگره رو برمیداشت ازش ادیان میکرد و کلی از این کارا تهشم فقط دو کا فالوور گرفت و بعد بیخیالش شد
هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 ادیت هم میخواد آخه یه دوستی داشتم فن پیج داشت فقط فیلمای خود بلاگره رو برمیداشت ازش ا ... ادیت*
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5658 اینم جالبه آخه از ادیت خیلی سر در نمیارم و حقیقتا استعداد یادگرفتنشم ندارم واسه همین ف ... خب عزیزم سعی کن یه استعدادی هنری چیزی توی خودت شکوفا کنی که به یه کاری بزنیش، فقط پست کردن چندان قرار نیست اینده و نتیجه ای داشته باشه اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍
هیهیهیهیهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 345 خب عزیزم سعی کن یه استعدادی هنری چیزی توی خودت شکوفا کنی که به یه کاری بزنیش، فقط پست کردن چندان قرا ... میگی چیکار کنم؟
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5658 البته میتونی پیج برای مدل ناخن یا همچین چیزایی بزنی فقط عکس و فیلم ازش پست کنی اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5658 میگی چیکار کنم؟ چی دوست داری حالشو داری؟ اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍