2777
2789
عنوان

عاشق رییسم شدم

1306 بازدید | 24 پست

حالا چیکارکنم ولی خیلی دوستش دارم با اینکه می دونم غیرممکنه ولی بازم بهش فکر میکنم رییسم مجرده اما چون اونا ثروتمند هستن و ما فقیر نمیشه حتی اگه اون منو قبول کنه خانواده ش نمیکنن بعضی وقتا میگم یعنی میشه اونم بهم فکر کنه اونم دوسم داشته باشه 

میشه راهنماییم کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اینجور ادما به راحتی دم به تله نمیدن. انقد دخترا اومدن پیشش کار کردن رفتن که نگووو.‌‌‌... فکرتو درگیرش نکن اگرم خیلی درگیرش میشی تا بیشتر عاشق نشدی بعد از عید کارتو عوض کن

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
عزیزم اینجور ادما به راحتی دم به تله نمیدن. انقد دخترا اومدن پیشش کار کردن رفتن که نگووو.‌‌‌... فکرت ...

می‌دونم اون دخترا پلنگ که دور برگشت ولی من یه دختر ساده ام

اتفاقا اومدم بیرون خیلی هم گریه کردم اما خواست خدا قرار دوباره برم سر کار نمی دونم ولی خیلی درد میکشم تو زندگیم از همه لحاظ 

این طبیعیه. 

ما دخترا اگه منشی باشیم عاشق دکتر یا رییسمون میشیم 

فروشنده باشیم عاشق صاحب فروشگاه 

کارگر باشیم عاشق صاحب کار

دانشجو باشیم عاشق استاد 

هیچ کدوم نباشیم عاشق محمدرضا گلزار!!!!! 

تو خیالمون حتی اگه جواب سلاممون رو داد میگیم اهان ببین جواب داد شاید دوستم داره😶 

هعی خیال میبافیم هعی خیال میبافیم تا تهش بخوریم زمینِ 

بنده خدا طرف اینقد داف و ماف دورش هست که یادش به امثال شما نیست. مگه اینکه یه زیباییی خیلییی خاص با قد و هیکل جنیفری داشته باشی و صاحب کمالات که شااااید برا هوس بازی بیاد سمتت....

ببخشید رک گفتم 

چون خودمم همین بودم 

و چوبشم سفت و سخت خوردم. عاشق کسی شدم که همکف هم نبودیم. با اینکه عشقمون دو طرفه بود... 

اما در نهایت رفت با دختری ازدواج کرد که همسطح بودن.

منم شدم یه پیر دختر افسرده. 

بیخیال شو. برو با همسطح خودت

نمی خوام. بازش کنم ولی کارگرش محسوب میشم همش جلو چشمه چند بار باهم برخورد داشتیم و مدام میبینمش  ...

والا چی بگم عزیزم الهی ک خوشبخت بشی 

من ک چیزی ب ذهنم نمیرسه 

ولی من اگه مرد بودم از دختر ک شاد خوشم میومد و کنه ب من نباشه اصلا هی بم کنه نشه و خودم برم اروم اروم کشفش کنم