2777
2789
عنوان

خواب های عجیب غریب

142 بازدید | 19 پست

سلام

خانما من یه چند ماهی میشه که هیچی خواب نمی‌بینم و اگه خواب ببینم خوابای هیولایی میبینم مثلا خواب میبینم داعش افتاده دنبالم یا مثلا خواب میبینم هیولا ها تموم شهرو قرارگرفتن و افتادن دنبالمون یا خواب میبینم زامبی ها افتادن دنبالم همیشه خوابایی که میبینم در قالب این جور چیزاست یعنی من تو خواب همش در حال فرار از هیولاهام و چند ماهی هست اینجوری شدم کسی دلیلشو میدونه؟و اینم بگم شاید یک سالی میشه که فیلم ترسناک ندیدم اما از این جور فیلما هم خوشم میاد کسی می‌دونه چرا خواب هام این شکلیه؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

22سالمه عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
استرس و اضطراب بالاس

تنها استرس و اظطرابم به خاطر اینه که اظطراب اجتماعی دارم و الا هیچی دیگه بهم استرس نمی‌ده و دارم تلاش میکنم در مانش کنم اما خیلی سخته البته خیلی بهتر شدم و خیلی بیشتر پیشرفت کردم

منم مثل شما هستم  مخصوصا داعش

خودت فکر می‌کنی چرا؟دنبال دلیلش بودی تا حالا؟

تنها استرس و اظطرابم به خاطر اینه که اظطراب اجتماعی دارم و الا هیچی دیگه بهم استرس نمی‌ده و دارم تلا ...

خداروشکر واقعا..منم ازین خوابا تو بچگی میدیدم که همش یکی دنباله. یه موقع هایی از فرار خسته میشدم میخواستم وایسم بگم چی میخوای ازجون من هی دنبال منی

درنهایت فهمیدم بخاطر فضای پرتنش و پر اضطرابی بود که توش بودم.

یک صلوات براي شفای کودکان بیمار
ضمیر ناخوداگاهت مضطربه  اگه واقعا کابوسات تکراری عمیق و ناراحت کننده هستن روانکاو میتونه کمک ک ...

خودم می‌دونم چرا مظطربم اما متاسفانه من پول در بساط ندارم که برم پیش یه روانشناس به هر کی هم میگم منو ببر میگه تو سالمی بری پیش روانشناس که چی بشه خودت خودتو درمان کن که البته من خودم دارم روانشناسی میخونم خیلی اشتباهه خود درمانی

عزیزم کابوس زامبیات خیلی بامزس😢😂

چی بگم😁😂

خودمم حال میکنم باهاشون اما می‌دونم یه جای کار میلنگه که همش از این خوابای میبینم حالا تو خواب هم استرس میگیرم این چیزا رو میبینم

خداروشکر واقعا..منم ازین خوابا تو بچگی میدیدم که همش یکی دنباله. یه موقع هایی از فرار خسته میشدم میخ ...

حقیقتش من توی هیچ فضای پرتنشی نیستم فقط اینکه تو بیداری دارم توی یک کابوس زندگی میکنم همش استرس میکشم خودم می‌دونم اظطراب اجتماعی دارم و همش به این خاطر هست که استرس میکشم و اینکه چون دارم باهاش مبارزه میکنم این جوراب خوابای بیشتر میبینم درصورتی که قبلا نمی‌دیدم از وقتی که شروع کردم باهاش مبارزه کنم بیشتر خواب میبینم 

حقیقتش من توی هیچ فضای پرتنشی نیستم فقط اینکه تو بیداری دارم توی یک کابوس زندگی میکنم همش استرس میکش ...

ذهنت داره مقابله‌ میکنه چون ذهن یکم تنبله و نمیخواد شرایط جدید بپذیره. میخواد برگرده به همون دوران‌. باهاش بجنگ. نشونش بده رئیس کیه..

یک صلوات براي شفای کودکان بیمار