2777
2789
عنوان

بوی عرق

197 بازدید | 16 پست

اگه کسی بوی عرق بده و خودشم خیلی متوجه نشه چطور بهش میگید ؟

یکی از نزدیکان اکثرا اون قسمتی که وسایلاش هست و خودش رو مبل میشینه اینجوریه 

خیلیم مودبه دلم نمیاد ناراحت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقدر مهربونی منم دوستی داشتم بنده خدا دکتر غدد رفت تا آخرم بوتاکس زیر بغل کرد خوب شد شدیدا هم مرتب و تمیز بود شاید مشکل از شست و شو نباشه همین که ادمی و قضاوت نمیکنی خوبه

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
حتما باید بهش بگید؟!  یه زره صبر و‌تحمل خودمون رو بالا ببریم  یه خوشبو کننده هوا بزنیم ت ...

وا😐😂

خب داره دیگرانو آزار میده هرجا بره همینه قطعا یه بار اتفاق نیفتاده و مشکل همیشگیه که اطرافیانش به فکر این افتادن بهش بگن 

بالاخره باید یکی بهش بگه که

وا😐😂 خب داره دیگرانو آزار میده هرجا بره همینه قطعا یه بار اتفاق نیفتاده و مشکل همیشگیه که اطرافیا ...

خجالت بکشه دلش بشکنه چی؟ 

من بودم تحمل میکردم مگه هر روز خونه منه 

بچه هاش بهش بگن به من چه 

حتما باید بهش بگید؟!  یه زره صبر و‌تحمل خودمون رو بالا ببریم  یه خوشبو کننده هوا بزنیم ت ...

خانم عزیز من اگه میخواستم کسیو ناراحت کنم میگفتم ولی انقدر شعورردارم ک دنبال راهیم متوجه بشه چیزی استفاده کنه.

با خوشبو کننده حل نمیشه بعضی وقتا 

چرا از چیزی دفاع میکنید ک اکثرا میدونیم داریم اذیت میشیم 

عزیزم چقدر مهربونی منم دوستی داشتم بنده خدا دکتر غدد رفت تا آخرم بوتاکس زیر بغل کرد خوب شد شدیدا هم ...

فدات بشم بالاخره هممون ممکنه اینجور چیزا برامون پیش بیاد ،بخوایم خودمونو کامل بدونیم  درست نیست☺️☺️