2777
2789
عنوان

مجردی یا متاهلی🫂❤️

570 بازدید | 53 پست

سلاممم 

به نظرتون کدوم بهتره در سن زیر ۲۰ سال

بنده یک دوست که نه ولی خب ..دارم که ۱۸ سالشه و معتقده که اونم مثل مجردا هستش حالا مثلا شوهرش میذاره به دوستاش پیام بده و اینا(اینو آزادی میدونه)

حالا با اینا کاری ندارم ولی همش راجب شوهرش حرف میزنه و مایی که میگم ازدواج تو سن پایین خوب نیست گارد میگیره دقیقا فک کنم مدرسه چه جایی حرف زدن از شوهرش هستش اون فک میکنه وقتی شوهرش میذاره بیاد مدرسه لطف میکنه در حقش ولی اصلا اینطوری نیست به نظر من و شوهر گروگان نياورده که شریک زندگی. هست 

حالا این همش از شوهرش حرف میزنه و فک میکنه عقل کله(همش نصیحت از شوهر داری اینا) و میگه متاهلی با مجردی نداره چه جوابی بهش بگیم من سعی میکنم در برابر این چیزا ساکت باشم چون به من ربطی نداره ولی دیگه زیاد صحبت میکنه مدرسه مگه جای این حرفاست 

ببخشید طولانی شد 

غلط املایی هم دیدید به بزرگی خودتون ببخشید زودتایپ کردم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هرزندگی شرایط وقوانین خودش روداره

مثلاپدرمن دختراش آزادبودن

پدربعضیاسختگیره

همسربعضیاسختگیره یاپول نمیدا

بعضیاشوهراشون خوبن

بعضیادراشون چندزنه هستن

بعضیاشوهراشون خائنن

و......

بستگی داره قسمتت چی باشه

من اگرعقل وفکرالانم روداشتم ومیدونستم همسرم هم اینطورین کاش۱۵سالگی باهم ازدواج میکردیم

ولی خب قسمتمون بالاترازاین حرفهاشد

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

ببین من الان ۱ ساله ازدواج کردم الان ۱۹  سالمه اگه شوهرت خوب بود متاهلی خوبه ولی اگه بد باشه زندگی جهنم میشه من الان میگم کاش زودتر ازدواج نمیکردم اون دختر خانمم خودش میدونه ازدواج تو سن پایین خوب نیست فقط نمیخواد بگه مثلا پشیمونه اونجوری هم میگه که شماهم مثل اون ازدواج بکنید 😂😂

شما عاقلانه فکر می کنی درضمن هرموقع دیدین می خواد شروع کنه از همسرش صحبت کردن به بهانه کنکور برین د ...

متشکرم قشنگم 

بله حتما از راهنماییتون استفاده میکنم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

من که تا ۲۵ مجرد بودم و اصلا نمیتونم تصورشم کنم که زودتر ازدواج میکردم ، چون اون موقع راحت دانشگاه میرفتم با دوستام بیرون میرفتم مسولیتی بر عهده ام نبود، دغدغه ی شوهر و زندگی متاهلی نداشتم

به نظر من زیر ۲۵،۶ خیانته در حق خود آدم

متاهل و متعهد