2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم مجرد باکره میشه؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نه تمایلی ام ندارم اعتقاددارم خدا بخواد میده ب صورت طبیعی

شما هم بالای ۳۵ هستید که این عقیده رو دارید یا سنتون کمتره؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خانم مجرد باکره میشه؟؟؟

منظورم دختران سن بالا بدون بچه و یا خانمهای طلاق گرفته که امکان بارداری فعلا براشون مهیا نیست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

مگه ما مجردا هم میتونیم تخمک فریز کنیم؟ 🫥

چند سالتونه

بله برای دختران باکره هم انجام میشه

اره انجام میدم 

اگه تا اون سن ازدواج نکردم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
۳۱

خب فعلا هنوز خیلی وقت دارید تا ۳۵ اون موقع شاید نگرانی داشته باشید ولی سعی کنید تا قبل این سن ازدواج کنید

چند سالتونه؟ اگر سنتون داره میره بالای ۳۵, من دوست دارید وقتی ازدواج کردین حتما بچه دار شید ، بنظرم ...

همون حدود ۳۵