2777
2789
عنوان

اعتماد کنم ؟

54 بازدید | 7 پست

با یک دختری تو گروه مجازی دانشگاه آشنا شدم رشته اش با من فرق میکنه تا حالا هم ندیدمش ولی تو صحبتاش گفت کار مجازی داره و بعد گفت اگه میخوای کار رو برای تو هم توضیح بدم تو هم درآمد داشته باشی بعد گفت لینک میفرستم تو برنامه meet گوگل با هم تصویری حرف بزنیم و برات توضیح بدم چجوریه گفتم تلفنی نمیتونی گفت نه حالا بنظرتون اعتماد کنم لینک نده گوشیم هک بشه؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیازی ب تماس تصویریرنیست بنظرم

قبول نمیکنه تلفنی بگه منم خجالت میکشم بگم نمیخوام تصویری حرف بزنیم چیکار کنم 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

باهم حضوری یه کافه ای جایی قرار بزارید قبول نکرد بیخیال شو

یعنی لینک رو نزنم روش؟ چطور بهش بگم نمیخوام تماس تصویری حرف بزنم

قبول نمیکنه تلفنی بگه منم خجالت میکشم بگم نمیخوام تصویری حرف بزنیم چیکار کنم 

ن خجالت نکش تعارف ک نداری باش بگو شرایطشو ندارم اگه میخای وویس بده

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یعنی لینک رو نزنم روش؟ چطور بهش بگم نمیخوام تماس تصویری حرف بزنم

دقیقا همینطوری

بگو می‌خوام اول حضوری حرف بزنیم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت