2777
2789
عنوان

تاخیر پریود

332 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من  تحت درمانم ، ۲۲بهمن سونوشدم گفت یه فولی ۱۸ سمت راست داری دکتر گفت همه چیت خوبه ضخامتت هم خوبه، دوبار یک روز درمیون اقدام داشتم، واز شب ۱۵ پری به مدت ۱۵ روز شیاف پروژسترون  استفاده کردم ،یعنی تا ۹ اسفند که تاریخ پریودم هست ،بعدش قطع کردم تا اون شب هیچ علائم پریودی نداشتم ، الان ۸ روز عقب انداختم ولی پریود نمیشم 😭 بی بی چکم نمیزنم منتظرم کامل ده روز عقب بندازم بعدد، سه روز بعد تاخیر گه میشه ۱۲ اسفند به طور وحشتناک زیر شکمم درد میکرد گفتم همین الان که پریود بشم تا سه روز درد گرفت ولی بعدش دردش کمتر شد ، دارم خونه تکونی میکنم خم و راست شدنی زیر دلم دلم و تخمدان هام درد میکنه،کسی مثل من بوده ،

خب بی بی بزن دیگه

نه ماهاکه۸روزقبل موعدمیزنیم نه توکه۱۰روزه نمیزنی

چه صبری داری ماشاءالله

ببندکمرت وگرم کن بهترمیشی

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
خب بی بی بزن دیگه نه ماهاکه۸روزقبل موعدمیزنیم نه توکه۱۰روزه نمیزنی چه صبری داری ماشاءالله ببندکمر ...

آخه خودم پلی کیستیک هستم یک سال مرتب پریود میشم ، ولی هردوتخمدانم پلیکیستیک ،ماه پیش چهارروز بعد قطع شیاف پری اومد ، ولی این ماه نشدم  بدون هیچ لکه ای ترشحاتمم آبکی ولی زیاد نیست ، فقط این ماه یک نشونه داشتم ۶ اسفند که هنوز سه روز مونده بود به پریودم ،  زیر شکمم ، با فشار دادن یا خم و راست شدن درد میکرد انگار یه تخم مرغ بود اونجا ،میبخشید ،زمان رابطه وقتی سنگینی همسرم افتاد بود دیگه داشت نفسم بند میومد ، 🙈 اونم بنده خدا موند، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بی بی بزن دیگه نه ماهاکه۸روزقبل موعدمیزنیم نه توکه۱۰روزه نمیزنی چه صبری داری ماشاءالله ببندکمر ...

از بی بی متنفرم ، یک سال و نیم تو اقدامم با داشتن فولی خوب باردار نمیشم نمیدونم چرا 😔

آخه خودم پلی کیستیک هستم یک سال مرتب پریود میشم ، ولی هردوتخمدانم پلیکیستیک ،ماه پیش چهارروز بعد قطع ...

شایدبارداری انشاءالله

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
از بی بی متنفرم ، یک سال و نیم تو اقدامم با داشتن فولی خوب باردار نمیشم نمیدونم چرا 😔

منم۲۴ماهه بدون مشکل سومی نمیشه

انشالله بزودی میشه، 

قربونت به دعای خیرشماانشاءالله

شایدبارداری انشاءالله

خدا کنه ،۲۶ سالمه ، اولی و میخوام تحت نظر دکتر آقاحسینی هستم ، همسرم هیچ مشکلی نداره ، خودمم هرآزمایشی لازم بود دادم بدون مشکلی خداروشکر 

خدا کنه ،۲۶ سالمه ، اولی و میخوام تحت نظر دکتر آقاحسینی هستم ، همسرم هیچ مشکلی نداره ، خودمم هرآزمای ...

توکل بخدا

انشاءالله هستی

فردامیرم حرم خبربده هستی برای بچه ات دعاکنم انشاءالله

مشهدم

ای جانم ، چقدر هوای مشهد کردم تواینستا که کلیپ میبینم همینجوری اشکم میاد ، قربونت دعامون کن شاید آقا واسطه شد 😘 انشالله قسمت بشه خودممون یه سفر یه روزه بیاییم و برگردیم بعد فوت پدرم خیلی دلم شکسته 

ای جانم ، چقدر هوای مشهد کردم تواینستا که کلیپ میبینم همینجوری اشکم میاد ، قربونت دعامون کن شاید آقا ...

خدواندرحمتشون کنه وصبرتون بده

انشاءالله باردارباشی وبیای وهنوزچای هاجمع نشده بخوری

البته بعدافطاربدن فکرکنم