2777
2789
عنوان

مسواک تو سینک؟؟؟؟؟!!!!

445 بازدید | 36 پست

خیلی تو این سایت دیدم ک مسواک زدن رو تو سینک کثیف میدونن.من موافق مسواک زدن تو سینک نیستم ولی مخالف شدید  اینم که کاهو و سبزی و مرغ  رو مستقیما بریزی داخل سینک حتی اگ سینک رو تازه هم خریده باشی دیگ مستاجر باشی یا سینک قدیمی دیگ بدتر. در کل من ببینم یه نفر سبزی و مرغ ررو ریخته تو سینک بیشتر چندشم میشه تا کسی ک مسواک میزنه😶😶باید مرغ و سبزی و کاهو و...رو داخل لگن خیس کرد

اتفاقا من موافق شدیدم که باید داخل سینک مسواک زد

اون لیوان و بشقاب و قاشق دنی داخل سینک شسته میشه 

جالبه این کثیف میدونن 

ولی اینکه بری داخل توالت دهنتو باز کن با بوی توالت مسواک بزنی بد نمی‌دونن 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا مرغ شستن اشتباهه😅

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

دقیقا من خوردنی مستقیم با سینک ب خورد داشته باشع چندشم میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چرا مگه شما نظافت سینک رو رعایت نمیکنید که شستن مواد غذایی تو سینک رو غیر بهداشتی میدونید؟

بعد از شستوشو سینک رو ضد عفونی نمیکنید یعنی؟

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
من از اینکه بعضی ها آبکششون پایه نداره بعد برنج آبکش میکنن داخل سینک چندشم میشه  فکر کن اب داغ ...

واااای دقیقا منم میگم بااید یا ابکش پایه دار باشه یا زیرش لگن بذارن

چرا مگه شما نظافت سینک رو رعایت نمیکنید که شستن مواد غذایی تو سینک رو غیر بهداشتی میدونید؟ بعد از ش ...

تا صبح هم سینک رو بسابم تازه بخرم بیارم بازم سبزی رو ببینم تو سینک جیغ میزنم😄

اتفاقا من موافق شدیدم که باید داخل سینک مسواک زد اون لیوان و بشقاب و قاشق دنی داخل سینک شسته میشه&n ...

دقیقا

چه عجب یکیو دیدم با خودم هم نظره😂🤚🏻

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره