2777
2789

خیلی فکرم درگیره خیلی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

چندساعت پیش دلم گرفته بود اومدم یه لحظه سایتو چک کنم الان چهارساعته که اینجام

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم اینا با پسر دایی شون در مغازه سر جای بساط دعوا کردن بزن بزن

حالا این وسط گوشی پسر داییش گمشده میگه شما برداشتی 

اصلا یه وضعیه...

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
شوهرم اینا با پسر دایی شون در مغازه سر جای بساط دعوا کردن بزن بزن حالا این وسط گوشی پسر داییش گمشده ...

وای اینقدر از این جنگ و دعوا ها میترسم که نگو😰😨

چون نه بخاطر شکم گندم میتونم راحت بخوابم نه دلم میخواد دعاکنم زودتر دنیا بیاد که بعد با گریه هاش بیدارشم بگم غللللطططط کردممم تو شکمم بود راحت تر بودم😂😂😂‌سر دخترم آخراش همین بود هرچی دمنوش و ورزش و اینا بود انجام دادم زودتر دنیا بیاد شب اول که با گریش بیدار شدم گفتم غلللللللللططططط کردممم😂😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وای اینقدر از این جنگ و دعوا ها میترسم که نگو😰😨

منم خیلی میترسم.کل ملت جمع شده بودن .قمه کشی‌

چاقو

بزن بزن

فحش نامووسی

خیابون رو بسته بودن بخاطر دعوای اینا

اونا رفتن شکایت کردن الان

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔